Món Esport
S’obre una possible via per la sortida de Coutinho
  • CA

Philippe Coutinho és, amb molta probabilitat, el pitjor fitxatge de la història del Barça. Malgrat que el seu rendiment no hagi estat tan nefast com el d’altres futbolistes que han vestit la samarreta blaugrana, la diferència entre preu pagat i joc desplegat no podria ser pitjor. Coutinho és el fitxatge més car de la història del club, però en cap cas ha reflectit els 145 milions d’euros que Josep Maria Bartomeu va pagar per ell.

La seva fitxa també és un problema molt important per a l’economia del club, que té una massa salarial insostenible. De fet, LaLiga ha calculat que el Barça ha de treure uns 150 milions d’euros de benefici en el pròxim exercici financer per poder ser solvent. És per això que trobar una sortida a Coutinho podria ser una gran opció.

El club que podria desencallar aquest embolic és l’Arsenal. El conjunt gunner s’estaria plantejant el fitxatge de Coutinho per al pròxim mercat d’estiu, cosa que seria molt favorable per al Barça i per a Joan Laporta. Malgrat que ara mateix està lesionat, els anglesos estan pendents de la seva evolució i el seu rendiment per intentar-lo incorporar aviat, segons informen diversos mitjans britànics.

Cal destacar que, en cap cas, Coutinho marxaria del Barça per un preu similar al qual va arribar. De fet, Transfermarkt, el principal portal per tassar jugadors, valora actualment el futbolista brasiler en només 40 milions d’euros. Sigui com sigui, aquest seria un preu que de ben segur estaria disposat a escoltar Laporta per poder vendre Coutinho.



Més notícies
Valdés, en una imatge d'arxiu | FC Barcelona
Víctor Valdés i Joan Laporta parteixen peres
Notícia: Víctor Valdés i Joan Laporta parteixen peres
Comparteix
L'exporter del Barça no entrarà a formar part de l'organigrama esportiu del club, segons Catalunya Ràdio
Wijnaldum, en arxiu | Europa Press
Laporta ja hauria tancat el seu primer fitxatge
Notícia: Laporta ja hauria tancat el seu primer fitxatge
Comparteix
El president hauria fet cas a Koeman i apostaria per un dels noms que demana el tècnic

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa