Món Esport
Luis Enrique dona descans a Pedri
  • CA

Luis Enrique Martínez, seleccionador espanyol, ha revelat la llista de convocats per a la pròxima aturada de seleccions, que començarà un cop hagi passat aquest cap de setmana i s’hagi disputat la tercera jornada de la Lliga Santander. Com ja havia insinuat Ronald Koeman en roda de premsa, el tècnic asturià i el tècnic neerlandès han arribat a l’acord de donar descans al blaugrana Pedri González, que la temporada passada ho va jugar tot amb el Barça i aquest estiu ho ha jugat tot amb la selecció espanyola a l’Eurocopa i als Jocs Olímpics.

En la convocatòria de Luis Enrique sí que hi ha tres jugadors del Barça: el capità Sergio Busquets, Jordi Alba i Eric Garcia. També hi és el català Adama Traoré, del Wolverhampton. Per primera vegada, Luis Enrique convoca l’exblaugrana Abel Ruiz, fet que ha sorprès molt, ja que el seu rendiment a l’Sporting de Braga tampoc no està sent superlatiu. D’altra banda, i per segona vegada consecutiva, cap futbolista del Reial Madrid entra a la llista de l’entrenador asturià.

En la roda de premsa que ha ofert després de revelar la convocatòria, Luis Enrique també ha donat la seva opinió respecte a una de les notícies de les últimes hores. Pep Guardiola ha explicat que el 2023 deixarà el Manchester City i, després d’un període de descans, voldrà convertir-se en seleccionador. Malgrat que no ha especificat quin país li faria més gràcia, Luis Enrique ha hagut de respondre una pregunta sobre una possible arribada de Guardiola a la selecció espanyola: “M’encantaria que Pep Guardiola fos seleccionador espanyol. Seria perfecte, no crec que n’hi pogués haver un de millor”.



Més notícies
Pep Guardiola, en roda de premsa | Europa Press
Guardiola revela quan marxarà del City i què farà després
Notícia: Guardiola revela quan marxarà del City i què farà després
Comparteix
El tècnic de Santpedor ha donat molts detalls sobre el seu futur
Sergio Ramos i Mbappé, al PSG | @sergioramos
Sergio Ramos intervé en la negociació entre Madrid i PSG per Mbappé
Notícia: Sergio Ramos intervé en la negociació entre Madrid i PSG per Mbappé
Comparteix
El central andalús hauria aconsellat demanar Casemiro o Mendy a canvi del francès

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa