Món Esport
Sergio Ramos intervé en la negociació entre Madrid i PSG per Mbappé
  • CA
agraph -->

Després que s’hagi fet oficial que el Reial Madrid ha presentat una oferta al París Saint-Germain (PSG) per Kylian Mbappé, el nom del jugador francès ha ocupat totes les portades de la premsa esportiva. Tant és així, que el mateix Leonardo de Araujo, director esportiu del PSG, ha hagut de concedir una entrevista per explicar la versió oficial del club. L’entitat francesa ha confirmat que hi ha una oferta verbal de 160 milions d’euros del Reial Madrid per Mbappé i també ha deixat clar que el club l’ha rebutjat perquè la seva intenció és renovar la seva estrella. Tanmateix, ha volgut matisar que, si el futbolista desitja marxar, el PSG comunicarà al Madrid quines són les seves condicions per poder tancar aquesta operació.

Alguns mitjans francesos situen l’import econòmic pel qual podria marxar Mbappé sobre els 200 milions d’euros o fins i tot per sobre dels 220. És a dir, el Reial Madrid encara es troba lluny d’aquesta xifra. Cal tenir en compte que el PSG haurà de pagar 35 milions d’euros al Mònaco si el jugador és traspassat a un altre club, així que en volen treure un gran rendiment econòmic. A la vegada, no fa cap gràcia a la capital francesa que Mbappé acabi marxant per menys diners del que els va costar a ells -180 milions més variables-.

Ara bé, la premsa francesa també parla d’altres alternatives per poder satisfer els interessos del PSG. Una d’elles implica abonar una gran quantitat de diners, pròxima als 160 milions d’euros que ja han ofert, amb l’afegit d’algun jugador de la plantilla blanca. Respecte a aquest punt, s’assegura que l’exmadridista Sergio Ramos hauria recomanat o bé el lateral francès Ferland Mendy o el migcampista brasiler Carlos Henrique Casemiro. Respecte a aquest últim, Keylor Navas també hauria donat la seva aprovació.



Més notícies
Nasser Al-Khelaifi, amb Florentino Pérez | Europa Press
El PSG esclata contra el Madrid: “Han negociat il·legalment amb Mbappé”
Notícia: El PSG esclata contra el Madrid: “Han negociat il·legalment amb Mbappé”
Comparteix
Leonardo, director esportiu del club francès, ha estat molt crític amb l'estratègia de Florentino Pérez
Mbappé, durant un partit contra el Madrid | Europa Press
El Madrid fa una oferta multimilionària per Mbappé i el PSG la rebutja
Notícia: El Madrid fa una oferta multimilionària per Mbappé i el PSG la rebutja
Comparteix
El club blanc ha passat a l'ofensiva

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Doctor Strangelove a agost 25, 2021 | 17:39
    Doctor Strangelove agost 25, 2021 | 17:39
    Sergio, en Casemiro no es toca i ho saps! Doc.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa