Món Esport
El PSG esclata contra el Madrid: “Han negociat il·legalment amb Mbappé”
  • CA
agraph -->

Ja no hi ha cap dubte: el Reial Madrid vol fitxar l’estrella francesa Kylian Mbappé durant aquesta setmana, la darrera del mercat de fitxatges. El club blanc ha confirmat a diversos mitjans de la capital estatal que ha fet una oferta de 160 milions d’euros per al futbolista del París Saint-Germain (PSG), que finalitza contracte el curs vinent. De la mateixa manera, l’entitat francesa ha rebutjat aquesta quantitat des del primer moment.

Això ho ha ratificat Leonardo de Araujo, director esportiu del PSG, en una entrevista que ha ofert a cinc mitjans de comunicació -quatre francesos i el diari Marca-. Leonardo s’ha mostrat decebut amb el comportament de Mbappé, però a la vegada ha assegurat que posaran unes condicions al Reial Madrid. Si el club blanc les vol complir, el futbolista marxarà de París. “El Kylian és la pedra angular del nostre projecte. Si se’n vol anar, ho podrà fer, però l’equip que el vulgui haurà de complir amb les nostres condicions”, ha afirmat.

De la mateixa manera, Leonardo ha estat molt crític amb el Reial Madrid i considera que Florentino Pérez, el president, i altres membres destacats de l’entitat merengue han actuat de forma il·lícita. “Des de fa dos anys, el Madrid ha tingut un comportament incorrecte, il·legal. Ha contactat amb l’entorn de Mbappé i això és inacceptable i no és correcte de cara a nosaltres”, s’ha queixat. A la capital francesa no ha agradat gens que Florentino hagi esperat fins als últims dies del mercat de fitxatges per presentar una oferta, deixant molt poc marge de maniobra per negociar.

El director esportiu del PSG ha insistit que, amb les condicions actuals que demana el Reial Madrid, Mbappé continuarà a París. De fet, ha deixat clar que la seva idea és que el francès jugui una temporada més amb ells, que guanyi títols al costat de Leo Messi i Neymar Jr. i que d’aquesta manera l’aconsegueixin renovar. “El Kylian sempre ens ha dit que no marxaria de forma gratuïta i nosaltres parlem amb ell des de fa temps. No li obrirem la porta perquè marxi. Si ho vol fer, no el retindrem, però el nostre objectiu és renovar-lo”, ha sentenciat Leonardo.



Més notícies
Mbappé, durant un partit contra el Madrid | Europa Press
El Madrid fa una oferta multimilionària per Mbappé i el PSG la rebutja
Notícia: El Madrid fa una oferta multimilionària per Mbappé i el PSG la rebutja
Comparteix
El club blanc ha passat a l'ofensiva
Messi i Cristiano, abans d'un clàssic | EFE
El PSG vol reunir Messi i Cristiano
Notícia: El PSG vol reunir Messi i Cristiano
Comparteix
Així ho ha insinuat el germà de l'emir de Qatar a les xarxes socials

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa