Món Esport
El PSG vol reunir Messi i Cristiano
  • CA

Cristiano Ronaldo ha revolucionat el mercat de fitxatges durant les darreres hores, després que la premsa italiana hagi assegurat que està buscant una sortida de la Juventus de Torí. El davanter portuguès va demanar ser suplent al darrer partit de Lliga del conjunt blanc-i-negre i, malgrat que el club italià encara no ha rebut cap oferta per ell, segons diversos mitjans de comunicació, és un gran atractiu del mercat de fitxatges.

Davant d’aquesta situació, el xeic Thani bin Hamad bin Khalifa Al-Thani, germà de Tamim bin Hamad Al Thani, emir de Qatar, ha insinuat a les xarxes socials que Cristiano Ronaldo podria reunir-se amb Leo Messi al París Saint-Germain (PSG). Cal tenir en compte que l’emirat del país de l’Orient Mitjà és el propietari d’aquest club i, per tant, aquesta piulada va molt més enllà de la simple opinió d’Al-Thani.

Ara bé, després de totes les incorporacions que ha fet el PSG durant aquest mercat de fitxatges i tenint en compte que abans d’això ja tenien una de les millors plantilles del futbol europeu, sostenir Cristiano Ronaldo, Leo Messi, Neymar Jr., Kylian Mbappé, Sergio Ramos, Marco Verratti i companyia sembla gairebé impossible. D’aquesta manera, el fitxatge del portuguès pel club francès hauria de forçar alguna sortida. Un dels noms que té més números és el de Mbappé, ja que el parisenc vol anar al Reial Madrid des de fa anys i finalitza contracte la temporada vinent, cosa que faria que el PSG estigués interessat en vendre’l aquest estiu per poder-li treure un rendiment econòmic.



Més notícies
Mbappé i Messi, durant el duel de Champions | @KMbappe
Les declaracions de Mbappé que preocupen Messi
Notícia: Les declaracions de Mbappé que preocupen Messi
Comparteix
El davanter francès ha trencat el silenci
Cristiano Ronaldo, a l'Eurocopa | Europa Press
Cristiano Ronaldo revoluciona el mercat de fitxatges
Notícia: Cristiano Ronaldo revoluciona el mercat de fitxatges
Comparteix
Si acaba marxant de la Juventus, hi poden haver moviments inesperats d'última hora

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa