Món Esport
Una llegenda del PSG critica el fitxatge de Sergio Ramos
  • CA

El defensa del PSG Sergio Ramos ha arribat al club parisenc aquest estiu després de no renovar el seu contracte amb el Reial Madrid. No obstant això, el central andalús encara no ha debutat amb l’equip francès perquè arrossega una lesió a la cuixa esquerra que el podria tenir apartat dels terrenys de joc més de dos mesos.

L’arribada del sevillà al PSG ha estat criticada per un exjugador del club francès, Thiago Silva. El defensa brasiler ha assegurat en una entrevista a ESPN que està decebut amb l’actitud del Paris Saint Germain: “No tinc res en contra de Sergio Ramos, però a ell li han ofert un contracte de dos anys i tenia la mateixa edat que jo l’any passat. Això em va entristir”.

Thiago Silva, exjugador del PSG

Thiago Silva va marxar del club francès l’estiu del 2020 després no rebre cap oferta de renovació i va fitxar pel Chelsea. El futbolista reconeix que es va sentir menyspreat per l’entitat parisenca: “No ho he parlat amb ningú, però vaig sentir que no havia fet res pel club. Molts aficionats creien que marxava perquè volia seguir guanyant el mateix. Lamento que el PSG no hagi mostrat més sensibilitat pel meu comiat. No eren vuit dies ni vuit mesos, sinó que eren vuit anys de victòries i treball”.

El central sud-americà era capità del Paris Saint Germain quan el club li va tancar la porta. Thiago Silva va arribar a França l’any 2012 i va completar vuit temporades a la capital del país. El defensa va disputar 315 partits amb el PSG, va fer 17 gols i va ser campió de set lligues, quatre Copes de França, sis copes de la Lliga i vuit Supercopes de França. A més, el brasiler va ser subcampió de la Champions League amb l’equip parisenc l’any 2020. De fet, el central es va treure aquesta espina fa tres mesos, quan va guanyar la màxima competició europea amb el Chelsea i, poc després, també la Supercopa d’Europa.

Thiago Silva després de guanyar la Champions League amb el Chelsea


Més notícies
Kylian Mbappé, amb el PSG | Europa Press
Mbappé desespera els madridistes amb els seus últims moviments
Notícia: Mbappé desespera els madridistes amb els seus últims moviments
Comparteix
El davanter ha compartit una fotografia somrient amb un entrenament al costat de Messi
Sergio Ramos i Mbappé, al PSG | @sergioramos
Sergio Ramos intervé en la negociació entre Madrid i PSG per Mbappé
Notícia: Sergio Ramos intervé en la negociació entre Madrid i PSG per Mbappé
Comparteix
El central andalús hauria aconsellat demanar Casemiro o Mendy a canvi del francès

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa