Món Esport
Mbappé desespera els madridistes amb els seus últims moviments
  • CA
agraph -->

El davanter del PSG, Kylian Mbappé, ha publicat una fotografia al seu perfil d’Instagram on se’l veu somrient i compartint un moment de diversió amb Leo Messi durant un entrenament. Aquesta acció per part de l’atacant no ha agradat gens als madridistes, que esperaven que el Reial Madrid anunciés el fitxatge del futbolista de forma imminent.

Tot i que diverses informacions apunten que la voluntat d’Mbappé és marxar de la capital francesa. La fotografia que ha publicat el jugador no mostra que estigui trist al seu club actual. La imatge que ha penjat el davanter reflecteix un moment de l’entrenament de l’equip de Mauricio Pochettino abans del seu compromís de demà contra l’Stade de Reims. El tècnic argentí continua comptant amb el francès i ha convocat l’atacant per aquest partit. Per tant, sembla ser que el vestidor parisenc no dóna per perdut el davanter.

A més, ‘El Chiringuito de jugones’ ha captat una imatge del futbolista abraçant-se amb el director esportiu del PSG, Leonardo Nascimento. Aquest membre de la directiva del club parisenc va qualificar l’actitud del Reial Madrid d’“incorrecta i il·legal” per haver negociat amb Mbappé quan encara li quedaven dos anys de contracte. Leonardo també va advertir el club blanc que no deixarien marxar el jugador per una quantitat inferior als 180 milions que van pagar per ell.

Mentre que Mbappé es mostra feliç a París, el Reial Madrid continua esperant una resposta del PSG, que encara no ha contestat a la darrera oferta del club blanc pel jugador. L’entitat presidida per Florentino Pérez va oferir 170 milions d’euros més 10 en bonificacions a canvi del fitxatge del francès.

El diari francès Le Parisien assegura que el Madrid ha enviat un ultimàtum al club parisenc, a qui ha traslladat que l’oferta té aquest diumenge com a data de caducitat. Diversos mitjans apunten que si el club madridista no tanqués el fitxatge d’Mbappé abans de diumenge, no tindria temps de formalitzar el seu contracte abans que es tanqui el mercat de fitxatges.



Més notícies
Mbappé durant un partit amb el PSG | Europa Press
Pànic a Madrid: el PSG complica la sortida de Kylian Mbappé
Notícia: Pànic a Madrid: el PSG complica la sortida de Kylian Mbappé
Comparteix
El PSG encara no hauria contestat a l'oferta del Madrid per Kylian Mbappé
Mbappé celebra un gol al Camp Nou | PSG
El Madrid ja sap quant haurà de pagar per Mbappé
Notícia: El Madrid ja sap quant haurà de pagar per Mbappé
Comparteix
El PSG ha posat preu a la seva estrella

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa