Món Esport
VÍDEO | Messi es desmunta i es posa a plorar: “He patit molt”
  • CA

Leo Messi, el capità de la selecció argentina, ha liderat el conjunt albiceleste en la victòria contra la selecció boliviana a l’estadi Monumental de Buenos Aires. Amb aquest triomf, els de Lionel Scaloni s’asseguren virtualment la classificació per al Mundial de Qatar del 2022. L’esdeveniment ha estat molt emotiu, ja que ha estat el primer dia que el públic argentí ha pogut tornar a les graderies i aficionats i jugadors s’han retrobat per primer cop des que els albicelestes van guanyar la Copa Amèrica.

Com a capità, Messi ha estat l’encarregat d’oferir el trofeu a l’afició i s’ha emocionat de forma evident. El millor jugador del món ha trigat molts anys a poder liderar el seu equip nacional a guanyar una competició i això li ha costat moltes crítiques al seu país. Tanmateix, va ser el gran protagonista d’aquesta Copa Amèrica aconseguida al Brasil i un cop s’ha retrobat amb l’afició, que ja ha fet les paus amb ell, no ha pogut contenir les llàgrimes quan els ha mostrat el trofeu que ha pogut aixecar després de tant temps.

Posteriorment, en unes declaracions a la televisió argentina, Messi ha explicat d’on ve tota aquesta emoció i s’ha posat a plorar una altra vegada: “És un moment únic per com s’ha donat i on s’ha donat, després d’esperar tant. No hi havia una forma millor de poder estar aquí, celebrant la Copa Amèrica amb l’afició. És increïble. La meva mare i els meus germans són a la tribuna. He patit molt i estic molt feliç”.

No vèiem Leo Messi plorar des de la seva roda de premsa de comiat amb el Futbol Club Barcelona. Si bé en aquella ocasió les llàgrimes eren d’angoixa i patiment, en aquest cas han estat d’alegria i alliberament. El millor jugador del món ja té un trofeu amb la seva selecció i el seu nou objectiu és guanyar el Mundial de Qatar del 2022.



Més notícies
El Kun Agüero, jugador del Barça | Europa Press
Agüero es defensa de les crítiques rebudes
Notícia: Agüero es defensa de les crítiques rebudes
Comparteix
Assegura que no va voler abandonar el Barça quan Messi va marxar
Leo Messi, amb la selecció argentina | @Argentina
Messi s’exhibeix per superar Pelé i emocionar l’Argentina (3-0)
Notícia: Messi s’exhibeix per superar Pelé i emocionar l’Argentina (3-0)
Comparteix
El millor jugador del món ha marcat un hat-trick el dia del retorn del públic a un partit de la seva selecció

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa