Món Esport
Messi, tan qüestionat a París que no deixen que ningú el defensi

“Qui critica Messi, no en té ni idea de futbol”. Amb aquestes paraules, el davanter francès del Reial Madrid Karim Benzema va defensar ara fa uns dies qui va ser el seu rival al Futbol Club Barcelona durant tantíssims anys. Benzema, que sap com s’entén el futbol a França i que coneix la premsa del seu país, està molt sorprès de la forma amb la qual s’està criticant Messi dia rere dia i cada cop amb més intensitat. D’aquesta manera, ha volgut sortir a la seva defensa per explicar que, ell que l’ha hagut de patir durant tantes temporades, sap perfectament que és un jugador estratosfèric.

Tanmateix, aquestes paraules de Benzema han generat l’efecte totalment contrari del que volia aconseguir el davanter de Lió. En comptes de mirar-se Messi amb altres ulls, a França han passat a carregar contra Benzema per haver-lo intentat defensar. Jérome Rothen, jugador històric del París Saint-Germain (PSG), ha estat qui ha atacat amb més contundència el seu compatriota: “Si parla així, és perquè no ha vist els partits de Messi amb el PSG. Aquest no és el Messi que vam conèixer al Barça”.

Ara bé, Rothen ha volgut deixar clar que ell qüestiona el rendiment de Messi amb bones intencions: “Les crítiques són constructives, però per dir que no està en el seu millor moment, no vol dir que no en sapiguem de futbol”. A més a més, l’exjugador del PSG s’ha mostrat molt empipat amb Benzema per les seves paraules: “Sentir-se acusat de no saber res de futbol quan has estat 16 o 17 anys al màxim nivell, quan hi jugues des dels cinc anys, quan des del final de la meva carrera m’he dedicat a ser assessor… Jo estimo el futbol i és la meva passió, així que, Karim, t’has passat”.



Més notícies
Messi i Neymar celebren la remuntada contra el PSG | FC Barcelona
Sorprenents declaracions de Messi sobre la marxa de Neymar del Barça
Notícia: Sorprenents declaracions de Messi sobre la marxa de Neymar del Barça
Comparteix
"Encara no m'ha explicat per quins motius va prendre aquella decisió", assegura
Messi i Xavi celebren un gol la temporada 2011/2012 | FC Barcelona
Messi torna a Barcelona i es retroba amb Xavi, Busquets i Jordi Alba
Notícia: Messi torna a Barcelona i es retroba amb Xavi, Busquets i Jordi Alba
Comparteix
Tots quatre han sopat a un restaurant per celebrar l'aniversari de l'entrenador blaugrana

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa