Món Esport
Sorprenents declaracions de Messi sobre la marxa de Neymar del Barça

Leo Messi i Neymar Jr. estan units per una estreta amistat. Ja es van portar molt bé quan van coincidir al Futbol Club Barcelona i ara que s’han tornat a trobar al París Saint-Germain (PSG) encara s’ha fet més evident que són inseparables. És per això que ha resultat molt sorprenent que l’astre argentí hagi dit que encara no sap què va ser el que va fer que Neymar marxés del Barça el 2017: “No sé ben bé quina va ser la raó que el va portar a canviar d’equip i no ens ho ha volgut explicar mai”. Són declaracions de Messi al documental Neymar: el caos perfecto, de Netflix.

El millor jugador del món no és l’únic que intenta explicar la marxa del brasiler del Barça. També ho fa el tercer en discòrdia, Luis Suárez, qui completava el grup de Los tres sudacas al club blaugrana durant l’època en què van ser el trident més temut del futbol mundial. L’uruguaià tampoc no és capaç d’explicar amb gaire detall què va fer que Neymar deixés l’entitat blaugrana i a més a més dona el seu punt de vista, el qual és totalment contrari a la decisió que va prendre el seu amic: “Jo li vaig dir què pensava i era que no estava gens d’acord”.

En aquest sentit, qui dona arguments més sòlids al respecte és Neymar da Silva, el pare de Neymar Jr., qui tampoc no és que es mulli en excés, però sí que té una versió més convincent: “A Barcelona es trobava a la seva zona de confort i va decidir que era el moment d’abandonar-la. Em va dir que tenia un objectiu i que volia córrer aquest risc. Ell, però, mai no ha volgut ser millor que Messi, al revés, l’adora. El que s’ha dit que se sentia eclipsat és fals”.



Més notícies
Messi i Xavi celebren un gol la temporada 2011/2012 | FC Barcelona
Messi torna a Barcelona i es retroba amb Xavi, Busquets i Jordi Alba
Notícia: Messi torna a Barcelona i es retroba amb Xavi, Busquets i Jordi Alba
Comparteix
Tots quatre han sopat a un restaurant per celebrar l'aniversari de l'entrenador blaugrana
Leo Messi, jugador del PSG | Europa Press
Un mític futbolista denuncia insults per part de Leo Messi
Notícia: Un mític futbolista denuncia insults per part de Leo Messi
Comparteix
Jamie Carragher assegura que l'argentí no va acceptar gens bé una crítica seva

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa