Món Esport
El viatge de Mbappé que serà definitiu pel seu futur

El serial de Kylian Mbappé està a punt de decidir-se. Després d’un estiu al qual el Reial Madrid ho va posar tot per fitxar-lo i que el Paris Saint-Germain s’hi acabés negant, el futbolista francès està a escasses setmanes d’acabar el seu vigent contracte amb l’entitat francesa. Per tant, té aquest temps per aclarir-se i decidir què farà. A priori hi ha dues grans opcions: o fitxar per l’equip blanc amb la carta de llibertat, o protagonitzar una de les renovacions del segle. Aquest dilluns ha transcendit un viatge exprés que ha fet a Qatar. Per tant, les possibilitats de la segona opció, de la continuïtat, creixen.

La decisió de Mbappé, presa i a punt de fer-se pública

El davanter ha viatjat al país del golf aràbic acompanyat dels seus companys d’equip Gianluigi Donnarumma, Marquinhos i Nuno Mendes. De fet, tots quatre van partir de la cerimònia anual dels premis que el sindicat dels futbolistes francesos (UNFP) organitza anualment, i en la qual tots quatre han estat premiats. De fet, quan Mbappé va rebre el guardó al millor futbolista de l’edició 2021/2022 de la Ligue 1, va fer un discurs revelant que “la meva decisió ja està pràcticament presa. Se sabrà aviat, però aquest no és el lloc adequat per anunciar-ho”. I, a la vegada, va avisar que ho comunicaria abans de la concentració vinent amb la selecció francesa, que arrencarà el 28 de maig.

Ara, doncs, crida molt l’atenció aquest viatge que ha fet. Seria estrany que viatgés al país on resideixen els propietaris del club si hagués decidit desembarcar al projecte de Florentino Pérez. Òbviament hi pot haver viatjat a mode de comiat. Però amb les especulacions de la possible renovació multimilionària que els xeics qatarians li han ofert, tot és possible.

És cert que el davanter va viatjar fa poc també a Madrid. Però tal com va explicar Món Esport, ho va fer a mode d’oci, per aprofitar uns dies a la capital espanyola en tenir uns dies de vacances entre partit i partit. Hi va viatjar amb el seu company Achraf Hakimi. En aquest cas, el que també és segur és que a Qatar ha participat en un acte de les aerolínies Qatar Airways. Per tant, no se sap si s’ha reunit amb l’emir de Qatar i propietari del club francès, Tamim bin Hamad Al Thani, o amb algú proper a ell.

Cal tenir en compte també, en la direcció de la possible renovació, que el campió del món anunciarà la seva decisió abans de la final de la UEFA Champions League, que disputarà el Madrid, contra el Liverpool. Per tant, també seria estrany que el Madrid no intentés esperar a anunciar l’hipotètic fitxatge un cop ja hagi jugat el partit decisiu a París, tant si guanya com si perd. Mbappé és un dels millors jugadors del món, i si un equip el fitxés, hauria de pensar bé els temps i tenir-ho tot ben controlat per estar a l’altura.



Més notícies
Kylian Mbappé, a la gala de premis de la Ligue 1 | Ligue 1
Mbappé torna a sacsejar el mercat de fitxatges amb unes noves declaracions
Notícia: Mbappé torna a sacsejar el mercat de fitxatges amb unes noves declaracions
Comparteix
El davanter del PSG ha assegurat que molt aviat anunciarà on jugarà la temporada vinent
Kylian Mbappé, amb Achraf Hakimi a Madrid | @k.mbappe
La veritat del viatge de Mbappé a Madrid i el ridícul de la premsa espanyola
Notícia: La veritat del viatge de Mbappé a Madrid i el ridícul de la premsa espanyola
Comparteix
L'estrella del PSG ha dinat a la capital estatal amb un company d'equip i no s'ha reunit amb ningú del club blanc
Kylian Mbappé, jugador del PSG | Europa Press
Anuncien un principi d’acord entre Mbappé i el PSG
Notícia: Anuncien un principi d’acord entre Mbappé i el PSG
Comparteix
Segons Le Parisien, el 'crack' francès podria finalment renovar i, per tant, rebutjar el Madrid
Kylian Mbappé i Mauricio Pochettino, jugador i entrenador del PSG | Europa Press
Gerro d’aigua freda de Pochettino al Madrid sobre el futur de Mbappé
Notícia: Gerro d’aigua freda de Pochettino al Madrid sobre el futur de Mbappé
Comparteix
L'entrenador ha donat el percentatge d'opcions que creu que hi ha que el francès continuï al PSG

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa