Món Esport
Mbappé fuig del PSG després del desastre a la Champions League

El davanter del PSG Kylian Mbappé podria tancar el seu fitxatge pel Madrid pocs dies després que el conjunt blanc eliminés els parisencs de la Champions League. El diari Marca assegura que l’atacant i l’equip madrileny signaran un preacord pel fitxatge del francès a mitjans de la pròxima setmana. A través d’aquest pacte, Mbappé es comprometrà a convertir-se en futbolista del Madrid l’estiu vinent, un cop finalitzi el seu contracte amb el Paris Saint Germain.

Ha volgut respectar el seu equip

El mateix diari assegura que les negociacions entre el futbolista i el conjunt madrileny s’han intensificat durant els últims dies i ja estarien molt avançades. A més, el Marca explica que Mbappé s’ha negat signar cap acord amb el Madrid fins que ha finalitzat l’eliminatòria de vuitens de final de la Champions League entre el PSG i l’equip de Carlo Ancelotti. El davanter no volia que es filtrés la notícia abans d’enfrontar-se als madridistes i es dubtés del seu compromís amb el conjunt parisenc.

La realitat és que cap aficionat del PSG pot acusar a Mbappé de no haver-ho deixat tot contra el Madrid, ja que va ser el millor futbolista de l’equip francès en els dos partits i ha estat l’autor dels dos gols del Paris Saint Germain en aquesta eliminatòria. No obstant això, els parisencs van ser liquidats de manera tràgica de la Champions League després que el conjunt blanc tan sols necessités mitja hora bona de joc per capgirar l’eliminatòria. Segurament, la victòria del Madrid i el fracàs estrepitós que va protagonitzar el PSG al Santiago Bernabéu han acabat de convèncer Mbappé de fitxar per l’entitat madridista.

Serà qui més cobra al Madrid

El diari Marca també ha donat alguns detalls del contracte que tindrà l’atacant a l’equip blanc. El futbolista gal rebria una prima de fitxatge que rondaria els 60 o 80 milions d’euros. A més, el salari d’Mbappé al Reial Madrid estaria molt a prop dels 25 quilos nets per temporada. Aquesta xifra convertiria el davanter en el jugador amb la fitxa més alta de la plantilla madridista.



Més notícies
Leo Messi, jugador del PSG | Europa Press
Acusen Messi de “mercenari” a París i li demanen que torni a Barcelona
Notícia: Acusen Messi de “mercenari” a París i li demanen que torni a Barcelona
Comparteix
Jérome Rothen, exjugador del PSG, ha tornat a esclatar contra l'astre argentí després de la derrota contra el Madrid
Jugadors del PSG reclamen a l'àrbitre una falta de Benzema | Europa Press
Els xeics del PSG ja tenen entre cella i cella la seva primera víctima
Notícia: Els xeics del PSG ja tenen entre cella i cella la seva primera víctima
Comparteix
L'emir qatarià faria una revolució a l'equip francès, després de l'esperpèntica derrota al Santiago Bernabéu

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa