Món Esport
Kimmich, antivacunes, podria tenir el cor afectat a causa de la Covid
  • CA

El futbolista alemany Joshua Kimmich, del Bayern de Munic, s’ha convertit en un dels símbols dels antivacunes del país teutó. El mes de setembre va assegurar que ell no es posaria la vacuna contra el coronavirus perquè dubtava del risc dels possibles efectes secundaris. En un Estat en el qual la taxa de vacunació amb prou feines arriba al 70%, el discurs d’una figura pública tan important com és una estrella de futbol ha quallat d’allò més en la població i ha donat encara més arguments a tots els antivacunes, que estan causant un gran problema al govern alemany.

Tanmateix, Kimmich s’ha endut una dosi de realitat cruel. El futbolista de Rottweil va donar positiu per coronavirus ara fa un temps i, malgrat que ja ha passat el temps de confinament domiciliari requerit, encara no ha pogut tornar als terrenys de joc. Malgrat que el seu entrenador, Julian Nagelsmann, ha assegurat que el reserva perquè ha estat molt temps en situació de repòs i sense ritme de competició, la premsa alemanya ha desmentit aquesta informació i ha donat una exclusiva molt preocupant per a Kimmich.

Segons ha revelat el mitjà Bild, a través d’una entrevista amb el metge Ingo Froböse, el migcampista de Rottweil podria patir “una infiltració de líquid als pulmons, és a dir, una pneumònia, que produiria un engrandiment d’aquests organs”. Quan es dona una situació com aquesta, diu el doctor alemany, “el cos reacciona a aquesta inflamació i això pot tenir conseqüències enormes”. Això podria arribar al límit d’una “tensió al múscul cardíac” que li podria provocar problemes greus al cor. Froböse explica que el més aconsellable seria que Kimmich estigués una temporada llarga sense entrenar, ja que en el seu cas el coronavirus podria tenir afectacions greus a llarg termini. Volent evitar els efectes secundaris de la vacuna, el jugador del Bayern s’ha contagiat de Covid i pot ser pitjor el remei que la malaltia.



Més notícies
Erling Braut Haaland celebra un gol | Europa Press
El Barça entra a la fase final pel fitxatge de Haaland
Notícia: El Barça entra a la fase final pel fitxatge de Haaland
Comparteix
El seu agent, Mino Raiola, ha insinuat que marxarà del Borussia Dortmund aquest estiu
Memphis Depay, contra el Bayern | Europa Press
El partit contra el Bayern col·lapsa la infermeria del Barça
Notícia: El partit contra el Bayern col·lapsa la infermeria del Barça
Comparteix
Xavi rep l'enèsima mala notícia després de l'eliminació de la Champions

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa