Món Esport
El Barça entra a la fase final pel fitxatge de Haaland
  • CA

Erling Braut Haaland és un dels jugadors més buscats de tot el panorama futbolístic europeu. Actualment milita a les files del Borussia Dortmund i els seus registres golejadors són un autèntic escàndol quan només té 21 anys. L’equip alemany se li està quedant petit, ja que no té prou nivell per competir per la UEFA Champions League, mentre que a la Bundesliga el Bayern de Munic és un monstre que s’ho menja tot. És per això que Haaland fa temps que contempla la possibilitat d’abandonar el conjunt groc-i-negre per aterrar a un equip superior.

Qualsevol club estaria interessat en la seva arribada i de ben segur que tots els grans d’Europa s’hi han intentat apropar d’una forma o d’una altra. El seu agent, el famós Mino Raiola, ha confirmat en una entrevista a Sport1 que el més probable és que abandoni el Borussia Dortmund aquest estiu i sobre el seu lloc de destí, ha donat quatre possibilitats que han reduït de forma considerable la gran llista d’equips que podrien estar interessats en ell. Raiola ha assegurat que “Haaland està en condicions de fer el següent pas de la seva carrera i els grans clubs als quals pot anar són el Futbol Club Barcelona, el Reial Madrid, el Manchester City o el Bayern de Munic”.

D’aquesta manera, el Barça entra de ple a la fase final de candidats a endur-se l’astre noruec. Tanmateix, l’entitat blaugrana haurà de fer malabars econòmics per poder encarar aquest fitxatge. La premsa alemanya considera que podria sortir per uns 75 o 90 milions d’euros, uns diners que ja serien difícils de reunir pel Futbol Club Barcelona. A més a més, s’han de tenir en compte el sou del jugador i les primes per al representant. I tot això, encaixant dins del fair play financer de la Lliga. En resum, Haaland “pot fer el següent pas de la seva carrera”, com diu Raiola, però el Barça és molt probable que no el pugui assumir.



Més notícies
Laporta i Xavi, durant la presentació de l'entrenador | Europa Press
Cimera Xavi-Laporta: una promesa i un objectiu
Notícia: Cimera Xavi-Laporta: una promesa i un objectiu
Comparteix
El Barça comença a treballar dur des del primer moment per afrontar la "nova etapa"
Riqui Puig, en una imatge d'arxiu | Europa Press
L’actitud de Riqui Puig després de l’eliminació encén el barcelonisme
Notícia: L’actitud de Riqui Puig després de l’eliminació encén el barcelonisme
Comparteix
Ha estat molt criticat pels aficionats

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Cava Espiritoso a desembre 10, 2021 | 18:37
    Cava Espiritoso desembre 10, 2021 | 18:37
    Això de fitxar en Haaland no s'ho creu en Laporta ni fart de cava ni de pastilles, pastilles per la gola. Creieu què en Haaland voldrà venir a un club què està tocat i enfonsat?????

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa