Món Esport
Cimera Xavi-Laporta: una promesa i un objectiu
  • CA

“Ara comença una nova etapa”. Aquesta frase la va repetir Xavi Hernández, entrenador del primer equip masculí del Futbol Club Barcelona, en moltíssimes ocasions un cop va acabar el partit contra el Bayern de Munic a l’Allianz Arena i va quedar certificat que el Barça havia quedat eliminat de la fase de grups de la UEFA Champions League per primera vegada en els darrers vint anys. El tècnic egarenc, visiblement molt enfadat amb els seus futbolistes, va deixar clar que ara seria ell el líder del vestidor i que exigiria una feina majúscula a la plantilla per retornar l’equip allà “on es mereix”, com ell mateix va insistir a dir.

A l’avió de tornada a Barcelona, segons han revelat diversos mitjans de comunicació esportius, hi va haver una xerrada entre Xavi i Joan Laporta, president del club, per començar a afrontar aquesta “nova etapa”. Aquesta conversa va tenir tons de cimera i d’una certa oficialitat. Va ser aleshores quan l’egarenc va fer una promesa molt ambiciosa al màxim dirigent blaugrana: “D’aquí a un any podrem competir de tu a tu amb el Bayern de Munic”. Laporta va rebre aquestes paraules amb il·lusió i li va contestar la promesa amb una altra: “I jo faré tot el que pugui per ajudar-te a aconseguir-ho”.

Dit i fet. Abans del primer entrenament posterior a la derrota de Munic, hi va haver una cimera molt més oficial entre Xavi i Laporta i també Mateu Alemany, director de l’Àrea de Futbol, Rafa Yuste, vicepresident primer, Ferran Reverter, director general, i Jordi Cruyff, membre de la secretaria tècnica del Barça. En aquesta, el club va assegurar a l’entrenador blaugrana, segons revela Esport3, que en aquest mercat de fitxatges d’hivern podran arribar nous futbolistes. Aquest és, doncs, el gran objectiu a curt termini de l’entitat culer. Per fer-ho, s’haurà de treballar a contrarellotge, alliberar massa salarial i negociar fitxatges econòmics. El club té moltíssima feina, però les intencions són les millors.



Més notícies
Xavi Hernández, entrenador del Barça | FC Barcelona
Xavi Hernández: “El Barça no es mereix això”
Notícia: Xavi Hernández: “El Barça no es mereix això”
Comparteix
L'entrenador del Barça s'ha mostrat crític amb ell mateix i el seus jugadors
Xavi Hernández, a Munic | Europa Press
Revelada la duríssima esbroncada de Xavi a la plantilla
Notícia: Revelada la duríssima esbroncada de Xavi a la plantilla
Comparteix
"Alguns no compreneu què significa jugar al Barça", els va dir al descans de Munic

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Soci a desembre 11, 2021 | 13:59
    Soci desembre 11, 2021 | 13:59
    El diari el Periódico publica la foto de la trobada, amb una cara de pomes àgres què fan tots que fins i tot fa riure, esècialment en Laporta què no entèn res. Molt fàcil d'explicar, Laporta, si substitueixes en Messi per el tomàquet d'en Memphis, la manca de gols i resultats és evident. Si no hi entès Laporta, fot el camp a casa teva.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa