Món Esport
Xavi Hernández: “El Barça no es mereix això”
  • CA

L’entrenador del Barça, Xavi Hernández, s’ha mostrat molt decebut després de l‘eliminació del Barça de la Champions League. El tècnic egarenc es lamenta de la derrota al camp del Bayern de Munic i assumeix la inferioritat del seu equip: “He vist una realitat molt dura que he viscut com a jugador altres vegades. Han estat millors. Ho hem intentat. Hem tractat de dominar el partit, pressionar a dalt i sotmetre’ls, però ells ens han sotmès a nosaltres”. L’entrenador blaugrana ha estat molt taxant en afirmar que “avui no hem competit i això és la Champions. Ara, estem a l’Europa League i això no es pot permetre al Barça”.

Xavi Hernández considera inadmissible que un club com el Barça caigui eliminat en fase de grups de la Champions League: “He dit als jugadors que avui comença una nova etapa. Ens hem d’exigir molt més perquè som el Barça. Estic enfadat perquè sóc culer de tot cor i això no s’ho mereix el Barça. Aquest club es mereix lluitar per la Champions i no anar l’Europa League”. El tècnic barcelonista assumeix la seva part de culpa en l’eliminació dels blaugranes alhora que demana un canvi d’actitud als seus jugadors: “Em sento responsable. Sento impotència. A partir d’ara, treballarem molt durament per tal de tornar el Barça on es mereix i ens hi deixarem la vida perquè això no torni a passar. Ho farem amb més exigència i més amor propi”.

Tot i la decepció que suposa jugar pel Barça jugar l’Europa League, Xavi Hernández afirma que “aquest títol s’ha de competir”. El tècnic recorda que “ens queden altres competicions per començar una nova etapa, capgirar aquesta situació i tornar el Barça al lloc on es mereix”. Per últim, l’entrenador blaugrana fa autocrítica, però envia un últim avís als seus jugadors: “Això és un cop dur per a mi com a entrenador. Esperava competir-li al Bayern i han estat superiors. S’han de canviar moltes coses. Això és evident”.



Més notícies
Gerard Piqué i Robert Lewandowski disputen una pilota | FC Bayen
Sense miracle a Munic i el Barça jugarà l’Europa League (3-0)
Notícia: Sense miracle a Munic i el Barça jugarà l’Europa League (3-0)
Comparteix
El Bayern imposa la seva superioritat i deixa els blaugranes fora de la Champions League
Sergio Ramos, a França | París Saint-Germain FC
Sergio Ramos revela la mentida més gran que es diu sobre ell
Notícia: Sergio Ramos revela la mentida més gran que es diu sobre ell
Comparteix
El central andalús ha ofert una breu entrevista a Prime Video Sport

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Culer emprenyat. a desembre 09, 2021 | 08:01
    Culer emprenyat. desembre 09, 2021 | 08:01
    De la manera que, d'un temps ençà juga, el Barça no mereix ni estar a Europa. Així de clar.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa