Món Esport
Sergio Ramos revela la mentida més gran que es diu sobre ell

Sergio Ramos no ha aterrat amb bon peu al París Saint-Germain (PSG). El defensa central andalús només ha pogut jugar un partit des de l’estiu, ja que va arribar lesionat a França i, ara que ha intentat tornar, ha recaigut dels seus problemes físics que ja el van tenir apartat del Reial Madrid durant gairebé tota la temporada passada. Ara bé, a la capital gal·la estan contents de tenir una estrella de la talla mundial del de Camas i és per això que la seva vida personal interessa d’allò més. En una entrevista amb Prime Video Sport, Ramos ha revelat alguns detalls curiosos i algunes intimitats que han transcendit a la premsa francesa.

En un quiz de preguntes ràpides, li han preguntat quina és la mentida més gran que es diu sobre ell. L’andalús ha deixat clar que “en són moltes”, però ha destacat la següent: “Moltes vegades diuen que estic de vacances a un lloc i realment no soc allà. Això em va molt bé, perquè m’ajuda a despistar els paparazzis. Cal tenir en compte que la vida personal de Ramos, casat amb la presentadora de televisió Pilar Rubio, és habitual a la premsa del cor, així que més enllà del futbol i els terrenys de joc, el central de Camas genera molt interès.

Més enllà d’això, Ramos també ha parlat dels seus ídols, entre els quals ha situat Fernando Redondo i Claudio Caniggia, tots dos argentins, però a la vegada ha revelat que els jugadors amb qui es porta millor de l’actualitat són Luka Modric i Joaquín Sánchez. Ha explicat que es troba a gust a París i que li agrada “l’essència” de la ciutat. Ara només cal que també enamori els francesos sobre la gespa, ja que les seves lesions tenen molt preocupats els aficionats, que creuen que ja no veuran mai el Ramos que va brillar al Madrid.



Més notícies
Sergio Ramos, en arxiu | Europa Press
Sergio Ramos està enfonsat: la imatge que ho demostra
Notícia: Sergio Ramos està enfonsat: la imatge que ho demostra
Comparteix
El futbolista andalús es torna a perdre una convocatòria per lesió
Sergio Ramos, durant un entrenament | Europa Press
Sergio Ramos torna a caure al seu infern particular
Notícia: Sergio Ramos torna a caure al seu infern particular
Comparteix
Quan ja havia aconseguit debutar amb el PSG, torna a ser baixa per "fatiga muscular"

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa