Món Esport
El partit contra el Bayern col·lapsa la infermeria del Barça
  • CA

La veritat és que la sensació és que res no li surt bé al primer equip masculí del Futbol Club Barcelona. La darrera derrota contra el Bayern de Munic a l’Allianz Arena va significar l’eliminació de la UEFA Champions League a la fase de grups, un fet que no ocorria des de feia vint anys. Si aquest partit ja va ser prou traumàtic per als culers per aquest motiu, ara també s’ha conegut que ha deixat dues baixes molt sensibles que ompliran encara més la infermeria blaugrana, que no ha estat buida en cap moment de la temporada.

En primer lloc, el Barça ha anunciat una lesió de Memphis Depay al bíceps femoral de la cuixa esquerra. Malgrat que el club no ha donat cap temps de baixa, alguns mitjans de comunicació alerten que ja ens podem oblidar d’ell fins al 2022. El futbolista va abandonar el camp tocat, però ningú no pensava que els seus problemes físics poguessin ser tan greus. El rendiment de Memphis ha baixat molt les últimes jornades respecte a les primeres, però tot i això segueix sent un jugador important, sobretot perquè els altres ariets, Martin Braithwaite i el Kun Agüero, també són baixa.

D’altra banda, el Barça ha donat més detalls sobre la lesió de Jordi Alba. El lateral de l’Hospitalet de Llobregat no va poder jugar més que uns minuts de la primera meitat i després va haver d’abandonar el terreny de joc. El seu lloc el va ocupar Óscar Mingueza en una posició molt poc habitual per a ell i va ser un colador. Afortunadament, Alba només té “molèsties” i, si bé no podrà estar sota les ordres de Xavi Hernández immediatament, es recuperarà abans que Memphis.

Finalment, el club també ha comunicat que Sergi Roberto ha estat operat amb èxit. El futbolista de Reus va jugar amb molèsties durant tota la temporada passada i va estar moltes jornades de baixa. No ha acabat de fer net en cap moment i els nous serveis mèdics del Barça li han aconsellat que passi per quiròfan. La intervenció ha estat exitosa i ara ha de passar per un període de recuperació.



Més notícies
Clément Lenglet, amb Thomas Müller | Europa Press
La imatge per la qual Lenglet ha hagut de demanar disculpes als culers
Notícia: La imatge per la qual Lenglet ha hagut de demanar disculpes als culers
Comparteix
El jugador francès ha estat el centre de la polèmica després de l'eliminació de la Champions
Riqui Puig, en una imatge d'arxiu | Europa Press
L’actitud de Riqui Puig després de l’eliminació encén el barcelonisme
Notícia: L’actitud de Riqui Puig després de l’eliminació encén el barcelonisme
Comparteix
Ha estat molt criticat pels aficionats

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa