Món Esport
La imatge per la qual Lenglet ha hagut de demanar disculpes als culers
  • CA

L’eliminació del primer equip masculí del Futbol Club Barcelona de la UEFA Champions League està suposant un trauma per als culers, sobretot per a aquells més joves, ja que no havien vist mai com el seu equip queia a la fase de grups, un fet que no passava des de feia vint anys. És per això que la sensibilitat és a flor de pell i qualsevol polèmica encén els ànims dels aficionats, que ja estan farts de veure com el conjunt blaugrana acumula un ridícul rere un altre a la màxima competició europea.

Això ho ha patit el central francès Clément Lenglet, qui ha hagut de demanar disculpes de forma pública després que hagin circulat unes imatges, tant en forma de vídeo com d’instantània, en les quals es podia veure el futbolista blaugrana agafat de l’estrella del Bayern de Munic, Robert Lewandowski, al final del partit, rient i compartint una bona estona. La fotografia ha circulat com la pólvora a les xarxes socials, fins al punt que Lenglet ha intervingut amb un comunicat redactat al seu compte d’Instagram en el qual demana disculpes als culers.

El text que ha escrit Lenglet ha estat el següent: “Vull explicar la meva imatge en la qual somric amb Lewandowski sobre alguna cosa que acabava d’ocórrer en aquell instant. És una reacció puntual que en absolut reflecteix el meu sentiment pel resultat. Els meus valors són inqüestionables i qualsevol persona que conegui sap quin és el meu compromís i el meu amor per la professió, pel Barça i sobretot pels seus aficionats. Mai no tindria una reacció així per una cosa que des d’ahir ens fa tant mal a tots. Avui estem molt tristos, però ara tenim una missió: tornar el Barça on mereix”. La seva publicació ha estat rebuda amb aprovació per part dels seus companys, els aficionats i fins i tot el mateix club.



Més notícies
Els jugadors del Barça intenten defensar una rematada de cap de Müller | Europa Press
L’eliminació de la Champions comportarà una purga imminent al Barça
Notícia: L’eliminació de la Champions comportarà una purga imminent al Barça
Comparteix
El club es planteja buscar sortida a fins a cinc jugadors del primer equip masculí
Xavi Hernández, a Munic | Europa Press
Revelada la duríssima esbroncada de Xavi a la plantilla
Notícia: Revelada la duríssima esbroncada de Xavi a la plantilla
Comparteix
"Alguns no compreneu què significa jugar al Barça", els va dir al descans de Munic

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa