Món Esport
Koeman opina sobre les polèmiques del Països Baixos-Argentina del Mundial

Ronald Koeman, seleccionador dels Països Baixos, ha concedit a Relevo una entrevista en la qual ha tocat diversos temes. A banda de parlar de la seva trajectòria com a tècnic del Futbol Club Barcelona, ha explicat una anècdota de la seva època com a jugador en el primer equip masculí del club. I, concretament, amb el dirigent d’aquell Dream Team, Johan Cruyff.

L’anècdota de Koeman i Cruyff

En l’entrevista, el de Zaandam ha estat preguntat per si un entrenador pot ser amic de jugadors de la seva plantilla: “Què és amic? Potser jo vaig ser amic de Cruyff quan era el meu entrenador. Depèn de la manera de ser, ell em criticava més que a altres jugadors, però després d’un partit o entrenament anavem a dinar o a sopar amb les dones. Aleshores no hi havia problema”.

“En una plantilla sempre tens més contacte amb els uns que amb els altres. Per exemple, amb Memphis Depay tinc una relació especial, ens entenem molt bé, em truca per preguntar-me per coses de futbol. Em va trucar perquè tenia altres ofertes, a veure què pensava d’això de l’Atlètic de Madrid. Li vaig dir que el més important és que jugués i així estar a la selecció. Abans del Mundial havia tingut una lesió i no havia jugat cap partit complet. Més que amic, crec més tenir una bona relació”, ha afegit.

En l’entrevista, també s’ha valorat el fet que Koeman ha fet debutar molts grans noms: “A l’Ajax vaig fer debutar molts joves com Ibrahimovic, amb la tasca d’haver de canviar la seva manera de ser i jugar. Van der Vaart, Sneijder… Són jugadors a qui veus ràpid el talent. Donar-los la notícia que debutaran és el més bonic com a entrenador. A Holanda tenim més costum perquè aquí no hi ha gaires futbolistes i són el futur”.

Koeman treu ferro al que va passar en el Països Baixos-Argentina

Koeman és l’actual entrenador de la selecció del seu país. En el Mundial, però, ho va ser Louis van Gaal. Preguntat sobre la polèmica entre el seu homòleg i Leo Messi, i en definitiva, entre els combinats neerlandesos i argentins en la cita de Qatar, ha opinat que “va ser una mica exagerat, es va escalfar molt amb unes declaracions de Van Gaal sobre Messi i Argentina“.

Leo Messi, envoltat de jugadors de la selecció neerlandesa | Europa Press
Leo Messi, envoltat de jugadors de la selecció neerlandesa | Europa Press

“Van intentar fer servir això per estar més motivats. Fins i tot Messi va dir que no havia d’haver reaccionat així al final del partit. Van ser tots dos equips, a la tanda de penals hi va haver molta irritació dels holandesos als argentins. Quan hi ha tanta emoció, de vegades et passes, és humà”, ha afegit.



Més notícies
Ronald Koeman, seleccionador dels Països Baixos | Europa Press
La dura confessió de Koeman sobre Laporta i l’adeu de Messi
Notícia: La dura confessió de Koeman sobre Laporta i l’adeu de Messi
Comparteix
L'actual seleccionador dels Països Baixos explica com es va produïr la dolorosa separació de camins entre el jugador i el club
Mbappé, Messi i Neymar celebren un gol amb el PSG | Europa Press
Surten a la llum els salaris desorbitats de Messi, Mbappé i Neymar al PSG
Notícia: Surten a la llum els salaris desorbitats de Messi, Mbappé i Neymar al PSG
Comparteix
L'Équipe ha publicat els sous dels futbolistes més ben pagats de la Ligue 1
Neymar Jr., després de caure eliminat al Mundial | Europa Press
Neymar perd un milió d’euros en directe i la seva reacció es fa viral
Notícia: Neymar perd un milió d’euros en directe i la seva reacció es fa viral
Comparteix
El futbolista brasiler ha fet broma en un vídeo del tot surrealista que demostra la seva supèrbia
Luis Enrique, exseleccionador espanyol | Europa Press
Luis Enrique: “Des que va acabar el Mundial, no llegeixo premsa espanyola”
Notícia: Luis Enrique: “Des que va acabar el Mundial, no llegeixo premsa espanyola”
Comparteix
L'entrenador parla d'aspectes relatius al Mundial i al seu futur en una entrevista

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa