Món Esport
Guardiola sobreviu a Madrid i l’eliminatòria es decidirà a Manchester (1-1)

Com s’esperava, el primer partit de les semifinals de la UEFA Champions League entre el Reial Madrid i el Manchester City ha estat vibrant i molt igualat. Els dos equips s’han repartit el domini del duel en diversos trams i cadascun ha trobat el seu moment de colpejar. Curiosament, quan el City estava millor, el Madrid s’ha avançat. De la mateixa manera, els de Pep Guardiola han empatat el duel quan els de Carlo Ancelotti es trobaven més còmodes.

La crònica del Reial Madrid-Manchester City (1-1)

El plantejament de Guardiola, com és habitual, ha estat sensacional. El Manchester City ha dominat la pilota i el tram inicial del partit amb moltíssima comoditat. Les triangulacions entre jugadors sky blues, precises i ràpides, han permès moltes arribades a l’àrea de Thibaut Courtois. Ara bé, més enllà d’algun xut llunyà, ha faltat molta contundència en les accions ofensives dels anglesos.

El Madrid semblava que estava desconnectat, però això mai no és així amb el conjunt blanc a la Champions. L’ocasió més clara dels primers minuts ha estat una recuperació de Vinicius i una gran centrada que Benzema no ha pogut enviar al fons de la xarxa per una gran acció defensiva de Rúben Dias.

Aquesta jugada ha donat ales al Madrid, que ja s’ha trobat més còmode sobre la gespa i ha forçat errors del rival. A poc a poc, els merengues li han robat el domini del duel al City fins que Vinicius ha fet màgia. Amb un xut llunyà i molt potent al minut 35, el brasiler ha tret les teranyines a l’escaire de la porteria defensada per Ederson. Els de Guardiola han pogut calmar les aigües després de la diana, però no han tingut cap ocasió clara abans del descans.

Carlo Ancelotti i Pep Guardiola tornen a veure's les cares a les semifinals de la Champions | Europa Press
Carlo Ancelotti i Pep Guardiola han tornat a veure’s les cares a les semifinals de la Champions | Europa Press

A la represa, el Madrid ha sortit millor que el City. Durant un bon tram de la segona part, qui ha combinat millor ha estat l’equip de Carlo Ancelotti. Irònicament, quan els de Guardiola s’estaven sentint més incòmodes, ha arribat el gol de l’empat. En una acció que no semblava especialment perillosa, De Bruyne ha pescat una pilota a la frontal de l’àrea i l’ha enviada al fons de la xarxa amb un xut espectacular.

Després de l’empat del City, el partit ha quedat trencat. Tots dos equips li han posat ganes per intentar marxar del Bernabéu amb una victòria, però a la vegada han estat respectuosos per no cometre errors que comprometessin l’eliminatòria. L’última ocasió, claríssima, ha estat un xut de Tchouaméni que Ederson ha rebutjat amb una gran aturada. D’aquesta manera, tot queda igualat per anar a Manchester i que el City pugui lluitar per la final davant del seu públic.



Més notícies
Carlo Ancelotti i Pep Guardiola tornen a veure's les cares a les semifinals de la Champions | Europa Press
DIRECTE | Reial Madrid – Manchester City de Champions (1-1)
Notícia: DIRECTE | Reial Madrid – Manchester City de Champions (1-1)
Comparteix
Segueix en directe el partit corresponent al partit d'anada de les semifinals de la Champions League
Leo Messi, durant la seva etapa al PSG | Europa Press
Comunicat molt contundent del pare de Messi sobre el futur del seu fill
Notícia: Comunicat molt contundent del pare de Messi sobre el futur del seu fill
Comparteix
El pare de Leo Messi assegura que no hi ha res amb cap club i que decidiran quan acabi la temporada
Luis Campos, director esporitu del PSG, i Nasser al-Khelaïfi, president | Europa Press
El PSG està a un pas de fer créixer encara més la rivalitat amb el Barça
Notícia: El PSG està a un pas de fer créixer encara més la rivalitat amb el Barça
Comparteix
Des de França asseguren que José Mourinho és el favorit per ocupar la banqueta del PSG la temporada vinent
Gerard Piqué durant un acte de la Kings League | Kings League
Indignació i possible vaga dels jugadors de la Kings League de Piqué
Notícia: Indignació i possible vaga dels jugadors de la Kings League de Piqué
Comparteix
L'exblaugrana va prometre apujar els salaris després de la Final Four del Camp Nou, però als contractes apareix la mateixa xifra que abans: 75 euros

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa