Món Esport
Messi pren una inesperada decisió just després de guanyar el Mundial

La gesta de Leo Messi amb la selecció de l’Argentina ja és història del futbol. L’exdavanter del Barça ha enterrat tots els debats possibles, pujant al cim d’aquest esport. Guanyar el Mundial de Qatar semblava l’excusa perfecta perquè Messi s’acomiadés del combinat nacional amb tots els honors, però el ’10’ ha sorprès amb unes declaracions just després de l’entrega del trofeu. “No em retiro de la selecció. Vull continuar jugant amb la sensació de ser campions del món”. D’aquesta manera, l’astre de Rosario anuncia que continua a l’albiceleste, qui sap fins quan. Ningú s’atreveix a descartar-lo per al Mundial del 2026. Aquestes paraules fan pensar que el jugador del Paris Saint-Germain veu la seva retirada encara molt lluny.

Un país que ha complert un somni

L’alegria a l’Argentina s’ha desfermat amb la victòria mundialista. El país s’havia bolcat amb aquest torneig i els seus futbolistes, de la mà de Messi, els han retornat aquesta confiança amb el títol. Després d’un partit boig, que ha tingut absolutament de tot, la tanda de penals ha tornat a somriure als sud-americans. Com a quarts de final, entre Messi i el ‘Dibu’ han guiat el camí a l’Argentina. El tron del futbol mundial continua essent de Messi, tot i que Kylian Mbappé ha fet un “hat-trick” astrològic. El relleu haurà d’esperar, com a mínim, uns anys més.

Leo Messi, fent un petó a la Copa del Món | Europa Press
Leo Messi, fent un petó a la Copa del Món | Europa Press

Messi vol seguir lluint el braçalet a la selecció

Després del partit, com ja és habitual, Messi ha parlat amb els companys argentins de TyC Sports. Quan li ha preguntat sobre el seu futur amb la selecció, ho ha deixat clar: “No em vull retirar de la selecció, vull continuar jugant com a campió del món amb la samarreta de l’Argentina”. El seu amor pel país sud-americà és massa gran i, mentre sigui futbolista professional, vestirà l’uniforme albiceleste. En cap cas es pot descartar la seva presència al Mundial de 2026, tot i que ho insinués durant aquest any. De les seves paraules també s’extreu que no pensa en la retirada. Són moments de molta eufòria per al ’10’, però està convençut de continuar molts anys al màxim nivell.



Més notícies
Leo Messi, fent un petó a la Copa del Món | Europa Press
Ja no hi ha debat: Messi és el millor de tots els temps
Notícia: Ja no hi ha debat: Messi és el millor de tots els temps
Comparteix
Amb el Mundial de Qatar, l'astre argentí culmina una carrera llegendària
Els jugadors argentins celebren el gol de Messi, qui fa la seva celebració habitual | Europa Press
Messi guanya el Mundial que sempre havia somiat (3-3)
Notícia: Messi guanya el Mundial que sempre havia somiat (3-3)
Comparteix
L'astre de Rosario conserva el tron del futbol i regala la glòria a l'Argentina
Els jugadors de la selecció argentina, entregats a la seva afició després del partit de semifinals del Mundial contra Croàcia | Europa Press
VÍDEO | El brillant anunci d’un espònsor de la selecció argentina
Notícia: VÍDEO | El brillant anunci d’un espònsor de la selecció argentina
Comparteix
La marca de cervesa Schneider va desafiar 'la lògica' abans de la semifinal amb molta creativitat, repassant la història de l'albiceleste i fent una paròdia amb la famosa expressió de Messi "'¿Qué mirás, bobo?'"
Aficionats argentins celebren la victòria de la seva selecció al Passeig Lluís Companys de Barcelona | Joan Pol Alcaraz
Els aficionats argentins converteixen Barcelona en Buenos Aires
Notícia: Els aficionats argentins converteixen Barcelona en Buenos Aires
Comparteix
Diversos bars de la capital catalana, així com l'Arc de Triomf, han vibrat amb Messi i s'han tenyit dels colors de l'albiceleste

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa