Món Esport
Leo Messi fa saltar l’alarma a l’Argentina just abans del Mundial

L’Argentina està absolutament bolcada amb el Mundial de Qatar. Enguany creuen que hi ha un equip competitiu de veritat per aconseguir aixecar la Copa del Món, fita que se’ls hi resisteix des del 1986, quan ho va fer el gran Diego Armando Maradona. L’afició no és l’única que hi creu, la plantilla també. Per a alguns, es tracta de l’últim Mundial de les seves carreres, és per això que s’hi deixaran la vida per assolir-lo. Un d’ells és Leo Messi, un dels millors jugadors de la història i l’indiscutible emblema d’aquesta selecció ‘albiceleste’. L’astre de Rosario ha fet saltar totes les alarmes al país sud-americà, perquè avui s’ha vist com entrenava al marge dels seus companys. L’ex del Barça no s’entrena amb el grup des d’abans del partit amistós contra els Emirats Àrabs i s’especula amb una possible lesió.

Un Mundial molt especial per als argentins

Les temporades de Mundial són especials per a Leo Messi. El davanter argentí sent una especial devoció pel combinat nacional i té ganes d’assolir el repte històric de guanyar el trofeu més prestigiós que existeix pel que fa a seleccions. La Copa Amèrica obtinguda fa dues temporades va treure l’espineta clavada que tenia l’exblaugrana, després de moltes decepcions seguides, de no haver aconseguit cap trofeu amb l’absoluta. Tanmateix, Messi no en té prou: vol el Mundial. El país sencer està bolcat amb la selecció i Lionel Scaloni vol fer història com l’entrenador que 36 anys després va retronar la glòria a tota una nació. La plantilla, aquesta vegada sí, és molt competitiva.

Leo Messi, futbolista argentí | Europa Press
Leo Messi, futbolista argentí | Europa Press

El tendó d’Aquil·les de Messi fa patir

Messi va arribar a la concentració de l’Argentina amb una lleugera inflamació al tendó d’Aquil·les, la qual ja l’havia apartat del darrer partit de Ligue 1. El futbolista del Paris Saint-Germain va poder disputar l’amistós amb els Emirats Àrabs, però des de llavors no s’ha exercitat amb el grup, i d’això ja en fa tres dies. L’staff tècnic de l”albiceleste’ no vol córrer cap mena de risc amb l’astre de Rosario, per la qual cosa mantindran tota la precaució necessària. Ahir, Messi no va trepitjar la gespa i avui ho ha fet només uns minuts, al marge de l’equip. Veurem si l’exjugador del Barça arriba a temps per al debut de l’Argentina, dimarts vinent contra l’Aràbia Saudita.



Més notícies
Leo Messi, futbolista del PSG, i Cristiano Ronaldo, del Manchester United, podrien jugar junts la temporada vinent a les ordres de Zinedine Zidane | Europa Press
Les dues frases més inesperades de Cristiano Ronaldo sobre Leo Messi
Notícia: Les dues frases més inesperades de Cristiano Ronaldo sobre Leo Messi
Comparteix
El davanter portuguès s'ha desfet en elogis cap a l'argentí i ha dit que no descarta jugar amb ell
Leo Messi, jugador del PSG | Europa Press
Messi s’allunya del Barça amb unes paraules dures per als culers
Notícia: Messi s’allunya del Barça amb unes paraules dures per als culers
Comparteix
L'argentí admet que està molt a gust a París
Leo Messi, amb Andrés Iniesta | Europa Press
Iniesta beneeix el retorn de Messi al Barça
Notícia: Iniesta beneeix el retorn de Messi al Barça
Comparteix
"Si tornés al Barça, Messi encara podria continuar marcant diferències", ha assegurat
Messi, celebrant el gol de Julián Álvarez contra els Emirats Àrabs Units | @Argentina
VÍDEO | Golàs de Messi en el darrer partit de l’Argentina abans del Mundial
Notícia: VÍDEO | Golàs de Messi en el darrer partit de l’Argentina abans del Mundial
Comparteix
El davanter també ha fet una assistència, a la golejada en un amistós contra Emirats Àrabs Units

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa