Món Esport
VÍDEO | Golàs de Messi en el darrer partit de l’Argentina abans del Mundial

Leo Messi ha demostrat que està totalment preparat per disputar el seu cinquè Mundial, i per intentar guanyar-lo per primer cop i, així, completar un palmarès de somni. Amb l’Argentina, ha disputat un partit amistós abans de la cita qatariana, contra els Emirats Àrabs Units. Doncs bé, l’albiceleste ha guanyat el matx amb una maneta, i amb l’exjugador del Futbol Club Barcelona com un dels protagonistes.

En primer lloc, amb empat a zero al marcador, Messi ha assistit Julián Álvarez, davanter del Manchester City de Pep Guardiola, amb una bona jugada de combinació que ha acabat amb un acte de generositat del de Rosario, ja que podria haver acabat la jugada ell mateix.

El golàs de Messi

Després, amb un resultat favorable per als de Lionel Scaloni de 0-3, l’astre ha marcat el seu golàs. Ha rebut una passada del seu company i amic Ángel di María en la zona de tres quarts del camp rival. A continuació, davant de l’àrea, ha fet un retall per desempallegar-se de dos rivals. Ha dut la pilota, sempre enganxada a la seva bota, cap al marge dret de l’àrea, i amb espai suficient, ha batut el porter Khalid Eisa amb un xut imparable, amb una paràbola que ha anat directa cap a l’escaire.

Era, doncs, el quart gol de l’Argentina, que n’ha acabat fent cinc. A banda del gol de Julián Álvarez, Di María ha fet un doblet. Ja en la segona meitat, després d’un carrusel de canvis, Joaquín Correa, de l’Inter de Milà, ha tancat la festa golejadora. Tot han estat bones notícies per als dos vegades campions del món, perquè fins i tot el porter, el Dibu Martínez, s’ha pogut lluir, tot evitant el gol contrari en un mà a mà, quan Juan Foyth havia comès un error.

És veritat que ha estat contra una selecció d’un nivell molt inferior, que ocupa la posició 70 al rànquing FIFA. Però bé, en qualsevol cas, a la fase de grups del Mundial els sud-americans tindran partit contra un conjunt de menor entitat, l’Aràbia Saudita, i aquells tres punts seran tan importants com els que es jugaran contra Mèxic i Polònia.

Messi, durant l’Emirats Àrabs Units-Argentina | @Argentina

Argentina, a un partit d’igualar la ratxa més gran d’invicte mundial

Amb aquest resultat, l’Argentina ja suma 36 partits com a invicte, sense conèixer la derrota. Des que va caure eliminada de la penúltima Copa Amèrica, la de 2019, contra el Brasil a les semifinals, ho ha guanyat o empatat tot, sumant partits amistosos i oficials, contra diversos rivals d’entitat, com ara l’esmentada Brasil, Alemanya, Itàlia o Uruguai, i amb un títol de Copa Amèrica i un altre de Finalíssima pel camí. Aquesta Argentina queda, doncs, a un partit d’igualar el rècord mundial, que està en mans de la Itàlia de Roberto Mancini (entre 2018 i 2021), i que el podrà superar a la fase de grups de la Copa del Món.



Més notícies
El trofeu de la Copa del Món | Europa Press
Els setze blaugranes que jugaran el Mundial i les seves opcions
Notícia: Els setze blaugranes que jugaran el Mundial i les seves opcions
Comparteix
Món Esport repassa les possibilitats que tindran els blaugranes de sumar minuts i d'arribar lluny en el torneig
Luis Enrique i Messi, durant l’etapa de tots dos al Barça | FC Barcelona
Luis Enrique dona la seva versió del conflicte que va tenir amb Messi
Notícia: Luis Enrique dona la seva versió del conflicte que va tenir amb Messi
Comparteix
El seleccionador espanyol, a més, celebra les paraules que l'argentí li va dedicar en una entrevista recent
Leo Messi, futbolista argentí | Europa Press
Messi: “No crec que jugui gaire temps més”
Notícia: Messi: “No crec que jugui gaire temps més”
Comparteix
A més, descarta ser entrenador després de la seva retirada, en una nova entrevista
Leo Messi, exjugador del FC Barcelona | Europa Press
Messi elogia el Barça indirectament i tothom pensa en el seu retorn
Notícia: Messi elogia el Barça indirectament i tothom pensa en el seu retorn
Comparteix
L'exjugador del Barça ha lloat els joves jugadors de la selecció on hi destaquen els futbolistes blaugranes

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa