Món Esport
La contundent resposta de Messi a la rebequeria de Benzema

Leo Messi, jugador del Paris Saint-Germain, ha fet una subtil però contundent resposta a Karim Benzema. L’argentí ha estat el guanyador del premi The Best, després de la Copa del Món que va guanyar amb l’Argentina i del seu estel·lar paper. Ho ha sigut per davant del francès, que va brillar el curs passat amb el Reial Madrid en les grans competicions.

El mal perdre de Benzema després de la gala dels premis The Best

Doncs bé, en primer lloc, el fet que Messi hagi guanyat el The Best i no pas Benzema ha provocat que el madridista hagi reaccionat fortament contra els premis i contra la FIFA, associació que els organitza. Concretament, el davanter ha compartit a les seves històries d’Instagram un text en el qual s’exposen tots els mèrits que va assolir durant la passada temporada a nivell personal i col·lectiu, per criticar el criteri que s’ha tingut en compte en el The Best. A continuació, ha compartit una imatge amb el seu company Vinicius Jr., i el text The beasts, que en anglès significa “les bèsties” i que simbolitza un paral·lelisme amb el nom dels premis, The Best (“els millors”).

Messi publica dues fotos seves amb la Copa del Món

Per tant, després que Messi li hagués guanyat la partida en la parcel·la esportiva, amb el premi The Best en la seva possessió, Benzema ha volgut guanyar la batalla mediàtica, autoreivindicant-se. Tot i això, el de Rosario no ha trigat a contestar. Ho ha fet d’una manera, com s’ha dit, subtil però contundent. Ha utilitzat el mateix canal, les històries d’Instagram del seu perfil, i ha publicat dues fotografies que rebaten qualsevol debat: imatges seves amb la Copa del Món que va aixecar al cel de Qatar el passat mes de desembre de 2022.

Messi no acostuma a entrar en aquest tipus de dialèctiques o batalles. L’exjugador del Futbol Club Barcelona acostuma a parlar només damunt la gespa. Tot i això, probablement s’haurà fartat en haver vist la reacció de Benzema, poc esportiva, tenint en compte que hi ha molts jugadors que acostumen a felicitar els seus contrincants en les nominacions de molts premis. També cal recordar que, durant 2022, Messi va expressar que el madridista era mereixedor de la Pilota d’Or. En aquest cas, als premis de la FIFA, Benzema no només no va viatjar a la gala, sinó que ha tingut aquesta rebequeria que ha estat refutada.



Més notícies
Karim Benzema, exjugador del Reial Madrid | Europa Press
Benzema ataca la FIFA després de quedar per darrere de Messi al The Best
Notícia: Benzema ataca la FIFA després de quedar per darrere de Messi al The Best
Comparteix
El francès ha recordat tots els premis i assoliments que ha guanyat durant la temporada
Karim Benzema, jugador del Reial Madrid, amb Carlo Ancelotti, entrenador de l'equip | Europa Press
Ancelotti contradiu Benzema i molts aficionats del Madrid
Notícia: Ancelotti contradiu Benzema i molts aficionats del Madrid
Comparteix
L'entrenador blanc ha reivindicat que Messi ha guanyat el premi The Best amb justícia
Alexia Putellas, amb el premi The Best | FC Barcelona
El Barça, gran protagonista dels premis The Best
Notícia: El Barça, gran protagonista dels premis The Best
Comparteix
Alexia Putellas ha estat escollida millor jugadora del món
Pep Guardiola, entrenador del Manchester City | Europa Press
Guardiola contraataca els seus crítics amb una resposta carregada d’ironia
Notícia: Guardiola contraataca els seus crítics amb una resposta carregada d’ironia
Comparteix
L'entrenador català s'ha referit a la possibilitat que el United pugui seguir guanyant títols fent al·lusió als comentaris que rep sovint sobre les elevades despeses del seu Manchester City

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa