Món Esport
Bellerín rep un dels millors elogis possibles per part d’un jugador alemany
  • CA

Héctor Bellerín, jugador del Futbol Club Barcelona, ha rebut un dels millors elogis possibles. Durant el Mundial que s’està disputant a Qatar, el futbolista de la selecció alemanya Serge Gnabry ha confeccionat un onze dels millors jugadors amb els quals ha compartit vestuari. Doncs bé, el del Bayern de Munic ha inclòs el lateral dret català.

Héctor Bellerín, jugador del Barça | Europa Press
Héctor Bellerín, jugador del Barça | Europa Press

Gnabry i Bellerín han compartit tres temporades a l’Arsenal

Sí, actualment un juga al Bayern i l’altra al Barça, i per tant no comparteixen vestidor. Tot i això, tots dos es van fer un nom en un mateix equip: l’Arsenal. Mentre que Bellerín va passar per les seves categories inferiors i va estar vuit temporades al primer equip gunner, Gnabry hi va estar tres temporades, amb molta menys sort de la que està tenint actualment, ja que és un dels davanters més importants del món.

Bellerín ha entrat a un onze ple d’estrelles i, si bé al Barça no ha tingut un bon rendiment fins ara, en aquella època, a la Premier League, va tenir molt a dir. A més, tots dos han format una amistat que es va poder apreciar en la prèvia del Bayern-Barça d’aquesta temporada, quan van conversar durant una estona a la gespa de l’Allianz Arena.

A banda de Bellerín, aquest onze està format pel porter Manuel Neuer, els defenses Alphonso Davies, David Alaba i Petr Mertesacker, els migcampistes Joshua Kimmich, Leon Goretzka i Mesut Ozil, i els davanters Leroy Sané, Kingsley Coman i Robert Lewandowski. Uns noms molt prestigiosos. Per exemple, l’esmentat Sané va ser el jugador que va canviar positivament el partit en favor dels interessos alemanys contra Espanya. La seva entrada al partit va acabar generant l’empat del conjunt de Hansi Flick. A més, pel que fa a Bellerín, té molt de mèrit la seva inclusió tenint en compte que competia amb el campió del món Benjamin Pavard, jugador del Bayern.

Un elogi per a Bellerín en un moment oportú

Tornant a Bellerín, aquest elogi li arriba de forma molt oportuna. Malgrat el passat tan notable que va tenir a l’Arsenal, i com s’ha dit, aquesta temporada, al primer equip del Barça, no ha tingut sort. Va arribar a les acaballes del mercat de fitxatges i, després d’haver debutat, va patir una lesió que el va mantenir apartat dels terrenys de joc durant un mes.

Després, els dos últims partits que va jugar abans de l’aturada del Mundial van ser contra el Bayern al Camp Nou i contra el Viktoria Pilsen fora de casa. Dos partits en els quals va tenir errors. Caldrà veure, doncs, què passarà en el mercat hivernal de fitxatges en matèria de la posició del lateral dret, i en la segona part de la temporada. Tindrà més continuïtat el català?



Més notícies
Héctor Bellerín, nou jugador del Barça | Europa Press
Bellerín esclata contra el Mundial de Qatar: “L’avarícia no té límits”
Notícia: Bellerín esclata contra el Mundial de Qatar: “L’avarícia no té límits”
Comparteix
El defensa del Barça ha assegurat que està "trist i alegre" a la vegada per no anar-hi
Héctor Bellerín, en una imatge d'arxiu | @hectorbellerin
Bellerín revela la seva recepta per ser un futbolista molt diferent
Notícia: Bellerín revela la seva recepta per ser un futbolista molt diferent
Comparteix
El lateral dret català ha tornat a exhibir un discurs molt coherent i conscient en una entrevista amb Catalunya Ràdio
Héctor Bellerín, jugador del Barça | Europa Press
La interessant reflexió de Bellerín sobre la “poca paciència” en el futbol
Notícia: La interessant reflexió de Bellerín sobre la “poca paciència” en el futbol
Comparteix
El lateral ha fet al·lusió al Barça de Xavi i el fet que rebi tantes crítiques tot i tenir menys d'un any de vida
Héctor Bellerín, jugador del Barça | Europa Press
Així ha viscut Bellerín les crítiques pel seu partit contra el Bayern
Notícia: Així ha viscut Bellerín les crítiques pel seu partit contra el Bayern
Comparteix
El català també explica quina actitud tindrà durant els mesos de contracte que té amb el Barça

Comentaris

  1. Icona del comentari de: El Ojo de Xavi a novembre 29, 2022 | 21:42
    El Ojo de Xavi novembre 29, 2022 | 21:42
    Això no s'ho creu en Bellerin ni boig. Aquest tomàquet d'en Bellerin no ens el treurem ni em aigua calenta. De 14 partits de lliga nomès n'ha jugat 3. Este tio es un fenomeno de la naturaleza humana y divina.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa