Món Esport
Bellerín revela la seva recepta per ser un futbolista molt diferent

El lateral dret català del Futbol Club Barcelona Héctor Bellerín ha concedit una entrevista a Catalunya Ràdio en la qual ha tornat a destacar el seu discurs tan diferent respecte a la resta de futbolistes. Les seves reflexions sobre l’actualitat del Barça han estat molt breus, ja que, de fet, tampoc no li han preguntat gaire al respecte. Això sí, ha tingut temps de fer autocrítica després de l’eliminació de la UEFA Champions League i ha reconegut que l’equip està “decebut” i “enfadat”.

A la vegada, però, ha volgut recordar que els blaugranes encara han de disputar quatre competicions i que l’objectiu és guanyar-les totes. També ha afirmat que es troba molt a gust a Barcelona i que vol renovar, però també s’ha mostrat conscient que “aquesta decisió no està a les meves mans”. Finalment, ha lamentat haver arribat tard al mercat d’estiu, ja que va ser una de les incorporacions del darrer dia i els problemes amb les lesions. Assegura que si no fos per això, hauria agafat més bon ritme.

Héctor Bellerín, jugador del Barça | Europa Press
Héctor Bellerín, jugador del Barça | Europa Press

Héctor Bellerín: ecologista, feminista i antiracista

Més enllà d’això, han estat molt interessants les seves paraules sobre la seva vida com a futbolista d’elit. Bellerín ha volgut normalitzar i humanitzar la seva figura i la dels seus companys. Ha defensat la màxima d'”els futbolistes som persones” i ha explicat què fa ell per intentar viure de la manera més comuna possible. “Jo baixo a fer el cafè cada matí al bar que hi ha a sota de casa meva. Al principi tothom em demanava fotografies, però ara ja s’han acostumat”, ha explicat Bellerín.

A més a més, aquesta humanització del futbolista que encarna Bellerín també implica, segons ha dit ell mateix, no viure en una bombolla. Ha deixat molt clar que està ben informat, que escolta la ràdio cada matí i que llegeix la premsa sempre que pot per saber què passa al món on viu. S’ha mostrat molt preocupat pel medi ambient i ha explicat què fa per intentar combatre el canvi climàtic: “Fa temps que només compro roba de segona mà, utilitzo el metro i intento fer servir el cotxe el mínim possible”.

Finalment, Héctor Bellerín també s’ha mostrat conscienciat per molts altres temes. Ha criticat amb molta duresa el masclisme i el racisme que hi ha dins el món del futbol i ha reconegut que cada cop n’és més conscient a mesura que se’n va informant. El lateral dret català del Barça també s’ha definit com a bon lector, tot i que “al vestidor encara no he pogut parlar de literatura”, i ha revelat que fa recomanacions musicals als seus companys.



Més notícies
Karim Benzema, jugador del Reial Madrid | Europa Press
Així queda la Champions després de la fase de grups
Notícia: Així queda la Champions després de la fase de grups
Comparteix
Ja s'han definit els setze equips que jugaran els vuitens de final de la UEFA Champions League
Gavi i Pedri, durant la gala de la Pilota d'Or | @pablogavi
Totes les curiositats del sopar de germanor del Barça abans del Mundial
Notícia: Totes les curiositats del sopar de germanor del Barça abans del Mundial
Comparteix
Xavi ha convocat els seus futbolistes a una reunió amistosa abans de l'aturada dels mesos de novembre i desembre
Franck Kessie, jugador del Barça | FC Barcelona
Kessie serà baixa fins després del Mundial
Notícia: Kessie serà baixa fins després del Mundial
Comparteix
El migcampista ivorià del Barça té una lesió al bíceps femoral de la cuixa esquerra
Equip titular del Barça contra el Viktoria Plzen | @FCBarcelona_cat
El gran assenyalat del Viktoria Pilsen-Barça de Champions
Notícia: El gran assenyalat del Viktoria Pilsen-Barça de Champions
Comparteix
El lateral dret català Héctor Bellerín ha estat el gran assenyalat del partit del Barça

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Doctor Strangelove a novembre 03, 2022 | 13:27
    Doctor Strangelove novembre 03, 2022 | 13:27
    El primer que ha de fer és aprendre a jugar a futbol, després que doni les lliçons que vulgui. I fora aquest bigoti! Doc.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa