Món Esport
La interessant reflexió de Bellerín sobre la “poca paciència” en el futbol

Héctor Bellerín, jugador del Futbol Club Barcelona, ha concedit en la prèvia del partit contra el Viktoria Pilsen una roda de premsa a diversos mitjans de comunicació. Més enllà d’explicar com ha viscut les crítiques que va rebre pel seu partit contra el Bayern de Munic, també ha deixat una interessant reflexió, sobre la gran quantitat de detractors que té el Barça de Xavi Hernández i la “poca paciència” que hi ha actualment al món del futbol.

Després que un periodista li hagi preguntat per la seva experiència a la Premier League i per com es conviu allà amb el temps de crèdit que tenen els tècnics, que acostuma a ser molt superior al que hi ha a la resta de campionats, Bellerín ha admès que “al futbol cada vegada hi ha menys paciència. S’esperen resultats molt ràpidament. Però hi ha proves clares de l’important que és el procés“.

Héctor Bellerín, jugador del Barça | Europa Press
Héctor Bellerín, jugador del Barça | Europa Press

Bellerín i els exemples de Guardiola, Klopp i Arteta

Ha passat amb Pep Guardiola, amb Jürgen Klopp… també amb Mikel Arteta, a l’Arsenal mateix. Van primers a la Lliga, i estan jugant un futbol preciós. Són projectes amb cara i ulls. Cal que la gent confiï: tot procés és llarg. És important la confiança i el fet de seguir millorant. Roma no es va fer en un dia”, ha afegit. Cal recordar que el tècnic català, que ho ha guanyat quasi tot al Manchester City, hi va començar amb un any en blanc, mentre que l’alemany va necessitar tres temporades per situar novament els reds al mapa, i el basc està començant a obtenir bons resultats ara, en el seu quart curs amb els gunners.

Les diferències del Barça a la Lliga i a la Champions

Malgrat que el Barça tingui una trajectòria quasi perfecta a la Lliga, amb 31 punts de 36 possibles i a només una unitat del líder, el Reial Madrid, a la Champions s’ha acumulat un nou naufragi. Sobre això, el català ha reconegut que estan “decebuts, perquè sentim que a més de l’eliminació, en moltes situacions mereixíem molt més, i és decebedor. Com a equip som conscients de la qualitat que hi ha, i ho estem demostrant a la Lliga. L’eliminació va ser un pal, però al futbol no et pots quedar mirant al passat. Tenim quatre competicions, som el Barça i cal seguir amb aquest nivell”.

A l’hora de trobar una explicació al contrast de l’equip a la Lliga i a la Champions, tenint en compte que a la primera competició hi ha hagut un gran rendiment i grans resultats i que a la segona no s’han complert els objectius, i al fet que a Europa s’hagin encaixat tants gols, l’exjugador del Betis ha opinat que “al futbol no tot és blanc i negre. És molt difícil dir “ha sigut per això o per allò”. Cada partit és diferent: les coses poden sortir millor o pitjor. Però estem bé defensivament. A la Champions juguem amb rivals molt bons. Ens mirem a nosaltres, però l’altre equip també juga. El futbol són encerts i errors. A la Lliga tenim una bona dinàmica, i ho hem d’aprofitar”.



Més notícies
Héctor Bellerín, jugador del Barça | Europa Press
Així ha viscut Bellerín les crítiques pel seu partit contra el Bayern
Notícia: Així ha viscut Bellerín les crítiques pel seu partit contra el Bayern
Comparteix
El català també explica quina actitud tindrà durant els mesos de contracte que té amb el Barça
Xavi Hernández i Robert Lewandowski | Europa Press
Xavi respon Lewandowski i exposa què falta per competir bé a la Champions
Notícia: Xavi respon Lewandowski i exposa què falta per competir bé a la Champions
Comparteix
El polonès havia reivindicat en una entrevista que "al futbol de vegades cal saber com guanyar, i no com jugar per guanyar"
Robert Lewandowski, jugador del Barça | Europa Press
Les paraules de Lewandowski que xoquen amb l’actual estil del Barça
Notícia: Les paraules de Lewandowski que xoquen amb l’actual estil del Barça
Comparteix
El polonès reivindica que "al futbol de vegades cal saber com guanyar, i no com jugar per guanyar"
Robert Lewandowski, durant un entrenament del Barça | FC Barcelona
Gran sorpresa a la convocatòria del Barça per a l’últim partit de Champions
Notícia: Gran sorpresa a la convocatòria del Barça per a l’últim partit de Champions
Comparteix
Xavi Hernández ha decidit donar descans al davanter polonès Robert Lewandowski i no viatjarà a la República Txeca

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa