Món Esport
Un exjugador del Barça de Guardiola acaba a cops de puny durant un partit

Gabriel Milito, més reconegut com a Gabi Milito, exjugador argentí del Futbol Club Barcelona de Pep Guardiola i que actualment és entrenador a l’Argentina a l’equip d’Argentinos, ha acabat a cops de puny amb un dels membres de l’staff tècnic rival després de veure com les decisions de l’àrbitre durant el partit entre el seu equip i Central Córdoba han anat perjudicant els seus jugadors. I és que, quan el partit no havia arribat al descans, s’ha pogut veure un combat de boxa entre Gabi Milito i Facundo Garacea, fet que ha escandalitzat a tota l’Argentina i al món del futbol en veure com l’exjugador del Barça i del Saragossa, entre d’altres, ha perdut els papers.

Gabi Milito ha provocat amb insults la baralla amb Facundo Garacea

Només passaven 39 minuts de la primera part, però les decisions dels àrbitres no estaven sent encertades segons el criteri de Gabi Milito, ha estat en aquell moment quan Facundo Garacea ha saltat de la banqueta de Central Córdoba per replicar les protestes de Milito, que en veure-ho, s’ha encarat amb ell i l’àrbitre ha acabat expulsant a tots dos per la seva mala conducta. No obstant això, Milito i Garacea han marxat per separat cap al túnel de vestuaris, on l’exfutbolista del Barça ha alçat en sobtades ocasions el puny per barallar-se amb Garacea mentre diversos membres de l’staff intentaven frenar al tècnic d’Argentinos que ha provocat al preparador físic rival amb insults constants.

Milito i el seu pas pel Barça

Gabi Milito va arribar al Camp Nou l’any 2007 després que el Futbol Club Barcelona pagués 20,5 milions d’euros al Saragossa pel defensa argentí, que va firmar un contracte de quatre temporades. Durant el seu primer any, va ser un els defenses més utilitzats per Frank Rijkaard, però una lesió al genoll va fer que el defensa estigués de baixa durant deu mesos i perdés continuïtat a la defensa. De fet, no va tornar a jugar un partit fins un total de 569 dies després, ja que les molèsties al genoll a conseqüència de la lesió van fer que l’argentí no estigués en condicions de jugar al màxim nivell.



Més notícies
Raphinha, jugador del Leeds United | Europa Press
La privilegiada situació que té el Barça per incorporar un nou futbolista
Notícia: La privilegiada situació que té el Barça per incorporar un nou futbolista
Comparteix
Raphinha vol vestir la samarreta blaugrana
Joan Laporta, president del FC Barcelona | Europa Press
La gran milionada que prepara Laporta per fitxar noves superestrelles
Notícia: La gran milionada que prepara Laporta per fitxar noves superestrelles
Comparteix
El Barça preveu poder gastar 200 milions en fitxatges
Sergio Ramos i Luis Suárez disputen una pilota durant un Barça-Madrid de la temporada 2018/2019 | Europa Press
La rebequeria de Ramos amb Rubiales per un arbitratge al Barça
Notícia: La rebequeria de Ramos amb Rubiales per un arbitratge al Barça
Comparteix
El central va protestar, amb uns missatges al president de la RFEF, una polèmica acció de l'exblaugrana Luis Suárez i la posterior actuació del VAR
Kylian Mbappé, jugador del PSG | Europa Press
Un excompany de Mbappé revela per què el francès ha renovat amb el PSG
Notícia: Un excompany de Mbappé revela per què el francès ha renovat amb el PSG
Comparteix
L'espanyol Jesé Rodríguez afirma en una entrevista que la renovació i la negativa al Madrid s'ha degut a un "tema polític"

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa