Món Esport
La privilegiada situació que té el Barça per incorporar un nou futbolista

El Futbol Club Barcelona fa temps que intenta negociar amb diversos clubs per fer noves incorporacions per l’equip que dirigeix Xavi Hernández. Si bé Robert Lewandowski ha demostrat ser un jugador que només pensa en el Barça, ara podem sumar un nou nom com és el de Raphinha, extrem brasiler del Leeds United, que preferiria vestir la samarreta blaugrana per davant d’altres opcions. Ara bé, que el futbolista prefereixi el Barça no farà que arribi al Camp Nou tant sí com no, ja que és l’equip anglès qui acabarà venent el seu jugador al millor postor. No obstant això, aquest fet ajuda que el Barça es trobi en una situació una mica més privilegiada que equips com el Chelsea i el Tottenham per incorporar l’atacant.

L’oferta del Barça per fitxar Raphinha

El Barça fa mesos que va al darrere de l’atacant brasiler, i és que un cop va saber la decisió d’Ousmane Dembélé respecte a la seva no renovació amb el Futbol Club Barcelona, el club es va posar a inspeccionar el mercat de fitxatges per veure quin jugador podrien incorporar per substituir el francès. L’oferta actual del Barça per Raphinha és de 50 milions més primes, una quantitat força inferior respecte a la que ofereixen altres clubs de la Premier League com el Tottenham o el Chelsea, ja que les ofertes dels equips anglesos arriben als 75 milions d’euros, una xifra que el Barça no arribarà per incorporar al brasiler.

Deco, una peça clau per arribar a Barcelona

Un dels responsables que fa possible l’arribada de Raphinha a Barcelona és el seu agent, Deco. L’exjugador blaugrana, que manté una molt bona relació amb Joan Laporta, seria el responsable de mantenir viva una operació que amb un altre representant ja s’hauria tancat fa setmanes. I és que veure Deco a les oficines del Futbol Club Barcelona durant aquesta setmana ha estat una sorpresa pel barcelonisme, ja que demostra que el Barça està intentant incorporar a l’atacant del Leeds United de cara a la temporada vinent.



Més notícies
Joan Laporta, president del FC Barcelona | Europa Press
La gran milionada que prepara Laporta per fitxar noves superestrelles
Notícia: La gran milionada que prepara Laporta per fitxar noves superestrelles
Comparteix
El Barça preveu poder gastar 200 milions en fitxatges
Juan Carlos Navarro, director del Barça de bàsquet | FC Barcelona
El perquè de la davallada del Barça de bàsquet, segons Juan Carlos Navarro
Notícia: El perquè de la davallada del Barça de bàsquet, segons Juan Carlos Navarro
Comparteix
El director de la secció analitza una temporada clarament decebedora
Sergio Ramos i Luis Suárez disputen una pilota durant un Barça-Madrid de la temporada 2018/2019 | Europa Press
La rebequeria de Ramos amb Rubiales per un arbitratge al Barça
Notícia: La rebequeria de Ramos amb Rubiales per un arbitratge al Barça
Comparteix
El central va protestar, amb uns missatges al president de la RFEF, una polèmica acció de l'exblaugrana Luis Suárez i la posterior actuació del VAR
Kylian Mbappé, jugador del PSG | Europa Press
Un excompany de Mbappé revela per què el francès ha renovat amb el PSG
Notícia: Un excompany de Mbappé revela per què el francès ha renovat amb el PSG
Comparteix
L'espanyol Jesé Rodríguez afirma en una entrevista que la renovació i la negativa al Madrid s'ha degut a un "tema polític"

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa