Món Esport
Rijkaard parla per primera vegada de Messi després de molts anys

Leo Messi, guanyador de la Copa del Món disputada a Qatar, ha rebut una gran quantitat de missatges d’enhorabona pel seu nou assoliment. L’argentí ha liderat la seva selecció a l’èxit, guanyant un dels títols més desitjats pel capità de l’Argentina que el converteix en el millor futbolista de la història segons diversos aficionats al futbol. Tot plegat, ha provocat que futbolistes i entrenadors de tot el món lloessin els mèrits de l’argentí. Precisament, un dels darrers a fer-ho ha estat el primer entrador que va tenir Messi amb el primer equip del Barça, el tècnic neerlandès Frank Rijkaard.

Frank Rijkaard ha lloat Leo Messi pel Mundial

L’exentrenador del Futbol Club Barcelona es va apartar de les banquetes l’any 2014, després de dirigir la selecció de l’Aràbia Saudita. El tècnic neerlandès ha explicat en una entrevista al mitjà Helden Magazine com va viure la final de la Copa del Món: “Tampoc és que les llàgrimes rodessin per les meves galtes després de la final del mundial, però vaig poder gaudir-ho molt perquè Messi ho havia aconseguit. Vaig veure la final entre França i l’Argentina, però principalment com a seguidor de Messi. Crec que va assolir el que es mereixia”, ha dit Frank Rijkaard sobre la llegenda del Futbol Club Barcelona, Leo Messi.

Messi a sobre d'Agüero fent la volta olímpica després de guanyar la Copa del Món | Europa Press
Messi a sobre d’Agüero fent la volta olímpica després de guanyar la Copa del Món | Europa Press

La simpàtica anècdota de Frank Rijkaard i Leo Messi

Posteriorment, el neerlandès també ha confessat una anècdota on explica la darrera vegada que va coincidir amb l’argentí: “El meu fill tenia moltes ganes de veure un partit del Barça. jo no era gaire aficionat als estadis en el moment en el qual m’ho va demanar. Vaig aconseguir les entrades mitjançant el delegat de l’equip, Carles Naval. Va ser ell qui em va proposar que vingués a un entrenament amb el meu fill. En Messi va ser molt agradable i accessible. Ens vam abraçar i ens vam fer unes fotografies. El meu fill s’ho va passar molt bé. He de dir que retrobar-me amb ell em va fer sentir una persona especial. S’ha convertit en la gran estrella que tot el món del futbol mira amb la boca oberta”, ha dit Frank Rijkaard recordant el seu passat.



Més notícies
Dues samarretes de Messi i Maradona, en una imatge d'arxiu del Mundial | Europa Press
El seleccionador argentí es mulla: qui és millor, Messi o Maradona?
Notícia: El seleccionador argentí es mulla: qui és millor, Messi o Maradona?
Comparteix
Lionel Scaloni ha respost la pregunta en una entrevista a la Cadena COPE
Leo Messi, exjugador del FC Barcelona | Europa Press
La dada que demostra l’impacte de Messi a la història del Barça
Notícia: La dada que demostra l’impacte de Messi a la història del Barça
Comparteix
La Supercopa és el primer títol que guanya el Barça al segle XXI sense Leo Messi
L'excap dels serveis jurídics del Barça, Román Gómez Ponti, surt de la comissaria de les Corts hores després de la seva detenció, a Barcelona, l'any 2021, en el marc del Barçagate | Europa Press
Brutal estripada de l’excap dels serveis jurídics del Barça contra Messi
Notícia: Brutal estripada de l’excap dels serveis jurídics del Barça contra Messi
Comparteix
Revelen un correu electrònic a Bartomeu en el qual es diuen unes barbaritats sobre l'argentí
Leo Messi, jugador del PSG | Europa Press
L’astronòmica oferta amb la qual l’Aràbia Saudita vol temptar Messi
Notícia: L’astronòmica oferta amb la qual l’Aràbia Saudita vol temptar Messi
Comparteix
L'Al-Hilal, equip de l'Aràbia Saudita, estaria predisposat a oferir un contracte a Leo Messi de 300 milions d'euros per temporada

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa