La dura agressió d’un aficionat contra el porter del Sevilla

La tornada del partit d’Europa League entre el Sevilla FC i el PSV Eindhoven ha deixat una de les imatges més surrealistes i inapropiades de la història de la competició. Un dels espectadors i seguidor de l’equip neerlandès ha envaït el terreny de joc per atacar el porter serbi del Sevilla, Marko Dimitrovic. El futbolista del Sevilla no ha vist venir l’espontani perquè l’ha atacat des de l’esquena i, un cop s’ha recuperat de la primera empenta, s’ha encarat amb l’aficionat per immobilitzar-lo a terra fins que la seguretat de l’estadi ha arribat a la zona dels fets per endur-se l’espectador del PSV.

Marko Dimitrovic, porter del Sevilla | Europa Press

Diversos jugadors han acudit per aturar la baralla

Un cop els futbolistes que es trobaven al terreny de joc s’han adonat de la baralla entre Dimitrovic i l’aficionat de l’equip local, han acudit ràpidament a l’àrea del porter del Sevilla per evitar mals majors. Entre diversos futbolistes han aturat l’espontani i, minuts després, s’ha continuat el joc. Cal recordar que l’incident s’ha produït al minut 92, quan el Sevilla només perdia per un gol el partit. Finalment, el PSV ha reduït la diferència global del resultat marcant un gol al minut 94 que ha estat insuficient per empatar el 3-0 de l’anada.

Les paraules de Dmitrovic un cop finalitzat el partit

Ja amb tots dos equips dins dels vestidors, el porter del Sevilla FC ha parlat públicament sobre l’incident que ha viscut amb l’espontani de l’equip neerlandès. El porter serbi ha deixat clar que sempre que algú l’ataqui es defensarà pel seu propi bé: “Si algú m’ataca em defensaré. Estava fora de si mateix i, probablement, anava begut. Ha intentat pegar-me i l’he hagut de tirar a terra mentre esperava la seguretat. Callaré per no dir el que en realitat volia fer. Me n’alegro d’haver estat conscient d’on era i haver-lo reduït”, ha dit el porter del Sevilla en una entrevista posterior al partit.