Món Esport
Xavi intenta animar els culers després de l’eliminació europea

Xavi Hernández, entrenador del Futbol Club Barcelona, ha atès els mitjans de comunicació en roda de premsa després de la derrota del seu equip per 2-1 a Old Trafford contra el Manchester United i la consegüent eliminació de la UEFA Europa League als setzens de final. Com sempre, el tècnic català ha mostrat el seu barcelonisme i se l’ha pogut veure trist i decebut pel resultat. Ha explicat que la clau de la derrota ha estat el gol de l’empat del United, que ha arribat just després del descans, cosa que ha alterat els plans que el Barça havia traçat al vestidor: “Havíem fet una primera part molt bona. El gol de l’empat ens ha fet molt mal. És una pena, teníem il·lusió i torna a ser una decepció molt gran per a nosaltres”.

Xavi es manté optimista malgrat l’eliminació del Barça a l’Europa League

Tot i això, amb l’optimisme que el caracteritza, Xavi també ha volgut buscar aspectes positius i, sobretot, animar els culers pel que queda de temporada. Per una banda, ha destacat el caràcter competitiu de l’equip contra un gran rival com ha estat el Manchester United: “Ha estat una eliminatòria molt igualada. Hem competit contra un senyor equip”. Ha recordat que ja va passar el mateix contra el Bayern de Munic i l’Inter de Milà a la fase de grups de la UEFA Champions League i que contra aquests tres rivals s’ha lluitat, però la moneda sempre ha sortit creu per als blaugranes. Tot i això, Xavi es manté convençut del camí que està seguint l’equip i ha afirmat que “només ens queda tornar-ho a intentar l’any que ve”.

Casemiro i Lewandowski, durant el United-Barça | Europa Press
Casemiro i Lewandowski, durant el Manchester United-Barça | Europa Press

A més a més, Xavi també ha volgut subratllar que el Barça encara està viu (i molt) en dues competicions més. Per una banda, el conjunt culer és líder a la Lliga, amb vuit punts d’avantatge sobre el segon classificat, el Reial Madrid, així que els culers tenen aquest títol molt ben encarrilat i no l’han de deixar escapar: “Diumenge ja hi ha un altre partit i encara ens queden dos títols”. L’altra competició que han de competir els blaugranes és la Copa, on el rival a batre també és el Madrid. L’eliminatòria de semifinals contra els blancs començarà la setmana vinent.



Més notícies
Lewandowski, durant el partit contra el Manchester United | Europa Press
El Barça, eliminat de l’Europa League en mans del Manchester United (2-1)
Notícia: El Barça, eliminat de l’Europa League en mans del Manchester United (2-1)
Comparteix
Els blaugranes s'han avançat a Old Trafford, però els 'red devils' li han donat la volta al marcador
Casemiro i Lewandowski, durant el United-Barça | Europa Press
El millor Barça dels últims anys torna a caure a Europa
Notícia: El millor Barça dels últims anys torna a caure a Europa
Comparteix
Els blaugranes han perdut a Old Trafford i queden eliminats de l'Europa League
Onze titular del Barça contra el Manchester United | FC Barcelona
El gran assenyalat de l’eliminació del Barça a l’Europa League
Notícia: El gran assenyalat de l’eliminació del Barça a l’Europa League
Comparteix
Raphinha, extrem brasiler del Futbol Club Barcelona, ha estat el gran assenyalat del partit entre el Manchester United i el Barça
Balde, lateral esquerre del Barça | Europa Press
DIRECTE | Manchester United-Barça d’Europa League (2-1)
Notícia: DIRECTE | Manchester United-Barça d’Europa League (2-1)
Comparteix
Tornada dels setzens de final de la Uefa Europa League

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa