Món Esport
Alves canvia de versió i reconeix que va penetrar la víctima vaginalment

Dani Alves ha tornat a canviar la seva versió sobre els fets de la nit del 30 de desembre de 2022, on, presumptament, va violar una dona als lavabos de la discoteca Sutton de Barcelona. Ara, a través del seu advocat, el futbolista brasiler ha reconegut que sí que hi va haver penetració vaginal, segons informacions d’Europa Press. En un primer moment, Alves va negar tots els fets. A poc a poc, les proves l’han anat acorralant. Els vídeos de la sala van demostrar que havien estat junts i va ser aleshores quan l’exjugador del Futbol Club Barcelona ho va admetre. Ara, les proves d’ADN també han corroborat que hi havia semen de Dani Alves a la vagina de la víctima, així que s’ha vist forçat a reconèixer que sí que la va penetrar vaginalment.

Dani Alves admet penetració vaginal, però nega la violació

Per tots aquests motius, la Fiscalia i l’acusació particular demanen que no se’l deixi en llibertat provisional, com ell i la seva defensa demanen, i que se’l mantingui a la presó. Alves, mentrestant, i tot i haver canviat diversos aspectes molt transcendentals de la seva versió, manté que no va violar la dona. El futbolista brasiler admet ara la penetració, però assegura que va ser consentida i la defensa ho argumenta dient que no hi havia lesions vaginals al cos de la víctima. Les seves declaracions, però, cada cop se sustenten menys. Aquesta vegada és la quarta que fa un canvi en la seva versió dels fets, mentre que la de la víctima s’ha mantingut sòlida i cada cop hi ha més proves que apunten cap al jugador.

Dani Alves, futbolista | Europa Press
Dani Alves, futbolista | Europa Press

Totes aquestes novetats provenen d’una vista que s’ha celebrat a l’Audiència de Barcelona aquest dijous, on s’ha discutit el recurs de la defensa de Dani Alves per demanar que es deixi el futbolista en llibertat provisional. Es preveu que hi hagi una resolució judicial al respecte en els pròxims dies. El risc de fuga és un factor molt important a tenir en compte, però la defensa s’escuda en l'”arrelament” de Dani Alves a la ciutat de Barcelona, mentre que la Fiscalia i l’acusació particular ho posen en dubte.



Més notícies
Dani Alves, futbolista | Europa Press
Surt a la llum l’atestat policial de la presumpta víctima de Dani Alves
Notícia: Surt a la llum l’atestat policial de la presumpta víctima de Dani Alves
Comparteix
L'informe dels Mossos podria complicar la llibertat condicional de Dani Alves
Dani Alves, exjugador del Barça | Europa Press
Les proves d’ADN contradiuen la darrera versió de Dani Alves
Notícia: Les proves d’ADN contradiuen la darrera versió de Dani Alves
Comparteix
Un informe determina que les restes de semen trobades coincideixen amb el perfil genètic del futbolista
Dani Alves, futbolista brasiler | Europa Press
La presumpta víctima de Dani Alves s’oposa a la seva petició de llibertat
Notícia: La presumpta víctima de Dani Alves s’oposa a la seva petició de llibertat
Comparteix
El brasiler la va demanar a finals de gener, però l'advocada de la noia que hauria estat violada vol evitar el risc de fuga
Dani Alves, exjugador de futbol | Europa Press
Canvi de jutgessa en el cas de Dani Alves
Notícia: Canvi de jutgessa en el cas de Dani Alves
Comparteix
La nova jutgessa del cas es reincorpora després d'estar dos anys absent per una malaltia

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa