Món Esport
Canvi de jutgessa en el cas de Dani Alves

Continua en curs el cas de Dani Alves, exjugador del Futbol Club Barcelona, pel presumpte delicte d’agressió sexual a una noia de vint anys a la discoteca Sutton, ubicada a Barcelona. Durant el matí del dia tres de febrer s’han presentat dues novetats importants pel desenvolupament del cas. Per un costat, alguns dels testimonis que es trobaven a la discoteca aniran a declarar els fets presenciats el passat 30 de desembre. A més a més, l’altra principal novetat del cas és que, segons ha avançat La Vanguardia, hi haurà un canvi de jutgessa durant el dia d’avui.

La llista dels testimonis que aniran a declarar

Durant el dia d’avui començaran a declarar fins a vuit testimonis clau pel desenvolupament del cas de Dani Alves. Entre ells es troben la cosina i l’amiga de la víctima, el propietari de la discoteca Sutton, l’amic de Dani Alves que va assistir a la festa, el personal de seguretat i, a més a més, el porter de la discoteca que va activar el protocol d’agressió sexual impulsat fa uns anys per l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau. Amb aquests testimonis es pretén profunditzar en alguns punts del cas, sobretot en els instants previs a la suposada agressió del futbolista a la jove. Aparentment, el nou advocat de Dani Alves hauria aconseguit posar en dubte tot el que és previ a l’instant del delicte, fent una bona defensa del suposat agressor.

Dani Alves, exjugador del Barça | Europa Press
Dani Alves, exjugador del Barça | Europa Press

Canvien la jutgessa del cas

Segons ha informat el diari La Vanguardia, hi haurà un canvi de jutgessa en el cas de Dani Alves. El canvi es fa el mateix dia en el qual comencen les declaracions dels testimonis i es du a terme a conseqüència de la recuperació de la nova magistrada que ha estat dos anys absent per una malaltia. La nova jutgessa del cas es reincorpora avui a la seva feina i ja ha estat informada de tots els detalls per Ana Marín, substituta de l’actual jutgessa mentre no exercia el seu càrrec. Precisament, serà ella qui continuï amb els interrogatoris on també es troben l’advocat defensor de Dani Alves i la lletrada de la víctima.



Més notícies
Joana Sanz li demana el divorci a Dani Alves | Europa Press
Joana Sanz rectifica i demana el divorci a Dani Alves
Notícia: Joana Sanz rectifica i demana el divorci a Dani Alves
Comparteix
La model vol deslligar-se del futbolista i l'advocat ha enviat la petició a presó
Dani Alves, exjugador del Barça | Europa Press
Dani Alves demana la llibertat provisional i trenca el seu silenci
Notícia: Dani Alves demana la llibertat provisional i trenca el seu silenci
Comparteix
El brasiler està complint presó preventiva a Brians 2 per una presumpta agressió sexual
Joana Sanz, dona de Dani Alves | @danialves
Qui és la dona de Dani Alves i quants fills té
Notícia: Qui és la dona de Dani Alves i quants fills té
Comparteix
El jugador brasiler està casat amb la model Joana Sanz i té dos fills amb la seva exparella
Dani Alves, durant un partit amb la selecció olímpica del Brasil | Europa Press
L’advocat de Dani Alves explica per què ha canviat de versió en el seu cas
Notícia: L’advocat de Dani Alves explica per què ha canviat de versió en el seu cas
Comparteix
Inicialment, el futbolista negava conéixer la noia presumptament violada, però ara assegura que van tenir relacions sexuals consentides

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa