Món Esport
Dani Alves demana la llibertat provisional i trenca el seu silenci

Dani Alves, exjugador del Futbol Club Barcelona, ha reclamat la llibertat provisional. Segons ha informat La Vanguardia, el seu advocat, Cristóbal Martell, ha presentat un recurs d’apel·lació a l’Audiència de Barcelona, que evita el risc de fuga del brasiler. És a dir, un recurs que ofereix al jutge unes garanties que Alves, actualment empresonat per una presumpta agressió sexual, romandrà al seu domicili de Barcelona “el temps necessari fins a la celebració del judici”.

Entre aquestes garanties, i sempre segons La Vanguardia, hi podrien haver mesures com l’ús d’una polsera telemàtica, l’entrega del passaport, l’obligació de signar a diari en el jutjat o la de dipositar una quantitat de diners per cobrir qualsevol responsabilitat econòmica del judici.

Cal recordar que un dels objectius de la presó preventiva que està complint el futbolista és el d’evitar el risc de fuga esmentat, i que ara mateix està previst que la compleixi fins a la celebració del judici. Amb aquest possible delicte que s’està investigant, la presó preventiva pot durar fins a dos anys.

Dani Alves, futbolista brasiler | Europa Press
Dani Alves, futbolista brasiler | Europa Press

Dani Alves ha trencat el seu silenci en la presó

D’altra banda, La Vanguardia ha informat sobre la situació d’Alves a Brians 2. Concretament, s’ha explicat que el de Juazeiro ja ha tingut tracte amb altres presos, i que els ha expressat que “acceptaré el que em vingui. Vaig marxar de casa amb només 15 anys, he superat en la meva vida situacions molt difícils i complicades. Aquesta en serà una més. No m’espanta res”. A més, fonts consultades pel diari han negat que Alves tingui cap tracte de favor ni mesures excepcionals, i han explicat que està compartint cel·la amb un exguardaespatlles del també exjugador blaugrana Ronaldinho Gaucho, anomenat Coutinho.

Alves va entrar a la presó el passat divendres 20 de gener. Se l’acusa d’haver violat una noia en la discoteca Sutton de Barcelona el desembre de 2022. Està a la presó després d’haver declarat al jutge, i d’haver canviat la seva versió inicial. Segons el seu advocat, per evitar una “infidelitat” a la seva dona. Sigui com sigui, ha transcendit que la presumpta víctima ha rebutjat la indemnització ja que només vol que el brasiler acabi a la presó pel que hauria fet.



Més notícies
Dani Alves, exjugador del Barça | Europa Press
Detenen Dani Alves, acusat d’agredir sexualment una dona
Notícia: Detenen Dani Alves, acusat d’agredir sexualment una dona
Comparteix
L'exjugador del Futbol Club Barcelona es troba a la Ciutat de la Justícia per ser interrogat pel jutge que instrueix la causa del cas
Dani Alves, en una imatge d'arxiu | Europa Press
La víctima del cas de Dani Alves denuncia que la va bufetejar i violar
Notícia: La víctima del cas de Dani Alves denuncia que la va bufetejar i violar
Comparteix
Surten a la llum tots els detalls de la declaració de la noia denunciant
Dani Alves, durant un partit amb la selecció olímpica del Brasil | Europa Press
L’advocat de Dani Alves explica per què ha canviat de versió en el seu cas
Notícia: L’advocat de Dani Alves explica per què ha canviat de versió en el seu cas
Comparteix
Inicialment, el futbolista negava conéixer la noia presumptament violada, però ara assegura que van tenir relacions sexuals consentides
Joana Sanz, dona de Dani Alves | @danialves
Qui és la dona de Dani Alves i quants fills té
Notícia: Qui és la dona de Dani Alves i quants fills té
Comparteix
El jugador brasiler està casat amb la model Joana Sanz i té dos fills amb la seva exparella

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa