Món Esport
Dani Alves fitxa l’advocat de Messi, els Pujol i Núñez per la seva defensa

Dani Alves ha fet un pas important per preparar la defensa del seu cas de presumpta violació que el té en presó preventiva des del passat divendres 20 de gener. El futbolista brasiler ha contractat l’advocat Cristóbal Martell, considerat una toga d’or, és a dir, un dels millors lletrats del país. Fins al moment, Alves havia comptat amb la defensa de Miraida Puente Wilson, que no està especialitzada en dret penal, però sí que havia ajudat el futbolista brasiler en altres ocasions. Tanmateix, i segons ha comunicat la mateixa advocada a través d’un text al qual ha tingut accés Món Esport, la complexitat del cas ha forçat el jugador a comptar amb un dels professionals més prestigiosos de la matèria, com és Cristóbal Martell, qui treballarà amb Miraida Puente Wilson.

Cristóbal Martell, nou advocat de Dani Alves, ha treballat amb Messi, Pujol, Núñez o el Barça

Cristóbal Martell, soci-director de Martell Abogados, està acostumat a treballar amb grans noms. És l’advocat que ha defensat la família Pujol en el cas Pujol. També ha treballat amb Leo Messi, Josep Lluís Núñez o Álvaro Lapuerta, a la vegada que també ha defensat grans entitats com el Futbol Club Barcelona en el cas Neymar, o el Palau de la Música en el cas Palau-Millet. Així doncs, es tracta d’un advocat especialitzat en casos que involucren figures destacades i és per això que Dani Alves i la seva família, que no acabaven d’estar satisfets amb els serveis de Miraida Puente Wilson, han optat per aquesta opció.

Dani Alves, detingut a un cotxe dels Mossos d'Esquadra | Europa Press
Dani Alves, detingut a un cotxe dels Mossos d’Esquadra | Europa Press

Cal tenir en compte que Cristóbal Martell té fama de ser un advocat negociador, és a dir, la seva estratègia acostuma a consistir a intentar evitar un judici i arribar a un pacte entre les parts. No deixa caps per lligar i és molt meticulós en les seves defenses. Per la seva banda, Miraida Puente Wilson ha estat criticada per haver deixat declarar Dani Alves en diverses ocasions, en les quals va canviar la seva versió dels fets de manera considerable. Va començar dient que no coneixia la dona que el denunciava per violació i que només havia estat uns minuts a la discoteca en qüestió i ha acabat dient que hi va haver relacions entre els dos, però que van ser consentides. Aquestes declaracions contradictòries d’Alves són una prova important a favor de la víctima.



Més notícies
Dani Alves, futbolista brasiler | @danialves
El tatuatge de Dani Alves i les altres proves que l’incriminen
Notícia: El tatuatge de Dani Alves i les altres proves que l’incriminen
Comparteix
La descripció de la víctima d'un tatuatge a l'abdomen d'Alves ha estat una de les claus per la decisió de la jutgessa
Dani Alves, exjugador del Barça | Europa Press
Un altra dona denuncia una agressió sexual de Dani Alves la mateixa nit
Notícia: Un altra dona denuncia una agressió sexual de Dani Alves la mateixa nit
Comparteix
Una de les amigues de la víctima assegura que el futbolista brasiler la va toquejar "amb violència"
Dani Alves, exjugador del Barça | Europa Press
Novetats en el cas de Dani Alves: canvi d’advocat i trasllat de presó
Notícia: Novetats en el cas de Dani Alves: canvi d’advocat i trasllat de presó
Comparteix
El brasiler ha estat traslladat a Brians 2 "per la seva seguretat"
Xavi Hernández, entrenador del FC Barcelona | Europa Press
Reaccions contraposades a les disculpes de Xavi pel cas Dani Alves
Notícia: Reaccions contraposades a les disculpes de Xavi pel cas Dani Alves
Comparteix
L'entrenador del Barça ha demanat disculpes a la víctima i ha aclarit la seva visió sobre els fets

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Ricard a gener 24, 2023 | 12:47
    Ricard gener 24, 2023 | 12:47
    Ser famós deu donar una sensació d'infalibilitat i impunitat. Es fan declaracions a la ràdio, al jutge i a qui calgui sense vergonya. I després lògicament ordenen tancar-lo sense possibilitat de fiança. Mentre, segons sembla, algú hauria d'explicar per què la denunciant se'n va confiadament sola al lavabo d'un privat de la discoteca amb el denunciat, quan el denunciat prèviament ja havia mostrat una acusada agressivitat sexual amb ella i altres dones (!?!?), i ningú s'hi va oposar. Tot és prou paradoxal.
  2. Icona del comentari de: almogaver.cat a gener 24, 2023 | 13:54
    almogaver.cat gener 24, 2023 | 13:54
    Perdo per les víctimes dels assetjaments. Alguns encara han d'aprendre que NO... És... NO! I les estadístiques són abrumadorament terribles envers el maltractament de la dona. Cap excusa en absolut. Però hi ha també, la "Marabunta" Formiguetes, de l'enganyifa i l'extorsió, que s'aprofiten de gent amb poc caràcter, que l'escàndol els hi es mortal. I això, també, és un fet ok? No sé, el cas d'aquesta noia. però potser és que és orfe, de mare, tietes i mestres,. No hi ha mareta al Món, que no digui a les filles que no vagin soles, ni a habitacions d'hotel ni apartaments d'homes que no coneixen. OI?. Bé per lo poquíssim que se d'aquest cas, la noia va anar a un reservat de la discoteca amb el Sr. Albes, quan feia poca estona havia fet (segons diu la premsa) tocaments poc decorosos a la discoteca a altres noies del grup. Bé coneixen aquest antecedent de minuts abans, aquesta noia decideix anar a un reservat de la discoteca amb ell? Doncs potser quelcom podria grinyolar aquí. Ho dic perquè quasi tots i totes també, que hi ha una altra classe de " Ramada " Que, unes amb policies proxenetes i d'altres per lliure, van a la cacera de gent immadura, amb alt poder adquisitiu, i els buiden les butxaques per mitjà de l'extorsió, com aquells camells que tenien que entrar a Jerusalem per portes d'agulla estretíssimes i havien de buidar primer, la carrega per entrar. El Sr. Albes, (si aquest fos el cas (que no ho sé) No seria el primer camell que desplomen de càrrega i pes " Si és així, amb/i, per diners: (What it's all about) Retiraran la denúncia.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa