Món Esport
El tatuatge de Dani Alves i les altres proves que l’incriminen

Dani Alves, exjugador del Futbol Club Barcelona, es troba empresonat des del darrer divendres per un presumpte delicte d’agressió sexual a una noia de vint-i-tres anys a la discoteca Sutton, ubicada a Barcelona. Una de les claus del cas es troba a la declaració de la noia, la qual ha estat ferma des del principi sobre els fets de la nit del 30 de desembre. En canvi, la versió de Dani Alves estaria plena de contradiccions, fet que provoca que les sospites cap al futbolista siguin encara més grans.

La noia ha distingit un tatuatge a l’abdomen de Dani Alves

A la declaració de la víctima s’esmenta que Dani Alves hauria forçat la noia al lavabo de la sala VIP de la discoteca. El brasiler hauria obligat la noia a fer-li una fel·lació mentre ella es resistia i, posteriorment, l’hauria penetrat també contra la seva voluntat i sense el seu consentiment. Durant els fets, la víctima va reconèixer un tatuatge en forma de mitja lluna a l’abdomen de l’exjugador del Barça, el qual baixa fins a la zona genital. Segons el diari El Mundo, aquesta descripció ha estat de vital importància per la jutgessa.

Dani Alves ha rectificat durant l’interrogatori

Posteriorment a les declaracions fetes per la víctima, Dani Alves també ha estat interrogat per la jutgessa del cas. El brasiler ha hagut de donar explicacions sobre com podia haver reconegut la noia aquell tatuatge si es troba en una zona no visible del cos, ja que hauria d’haver estat cobert per la roba. Ha estat aleshores quan Dani Alves s’ha vist obligat a fer una correcció a les seves declaracions. Primerament, el futbolista va dir durant l’interrogatori que es trobava assegut a la tapa del vàter quan la noia va entrar al lavabo, i que ella va llençar-se a sobre del jugador. La jove no podia haver vist el tatuatge en aquell moment, ja que el cobria la roba. Així doncs, Dani Alves ha corregit dient que, quan la jove va entrar, es va aixecar ràpidament i, per aquell moviment, li va poder veure el tatuatge.

Dani Alves, exjugador del Barça | Europa Press
Dani Alves, exjugador del Barça | Europa Press

Altres proves que podrien incriminar Dani Alves

Per altra banda, els Mossos treballen amb diverses proves que podrien incriminar el jugador com serien les mostres biològiques que es van trobar als lavabos de la sala vip de la discoteca i al vestit que la víctima portava durant la nit de la suposada agressió, les imatges de les càmeres de seguretat que confirmen que Dani Alves i la noia van estar junts al lavabo durant més de 15 minuts, les declaracions de Dani Alves en un vídeo on diu no conèixer la víctima o els testimonis de la discoteca.



Més notícies
Dani Alves, exjugador del Barça | Europa Press
Un altra dona denuncia una agressió sexual de Dani Alves la mateixa nit
Notícia: Un altra dona denuncia una agressió sexual de Dani Alves la mateixa nit
Comparteix
Una de les amigues de la víctima assegura que el futbolista brasiler la va toquejar "amb violència"
Xavi Hernández, entrenador del FC Barcelona | Europa Press
Reaccions contraposades a les disculpes de Xavi pel cas Dani Alves
Notícia: Reaccions contraposades a les disculpes de Xavi pel cas Dani Alves
Comparteix
L'entrenador del Barça ha demanat disculpes a la víctima i ha aclarit la seva visió sobre els fets
Dani Alves, exjugador del Barça | Europa Press
Novetats en el cas de Dani Alves: canvi d’advocat i trasllat de presó
Notícia: Novetats en el cas de Dani Alves: canvi d’advocat i trasllat de presó
Comparteix
El brasiler ha estat traslladat a Brians 2 "per la seva seguretat"
Dani Alves, exjugador del Barça | Europa Press
Presó preventiva i sense fiança per a Dani Alves
Notícia: Presó preventiva i sense fiança per a Dani Alves
Comparteix
El futbolista està acusat d'haver agredit sexualment una noia a una discoteca de Barcelona

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Evidències a gener 24, 2023 | 12:38
    Evidències gener 24, 2023 | 12:38
    El tatuatge d'Alves el coneix qualsevol que el vulgui saber. No és la primera fotografia que li fan mostrant-lo.
  2. Icona del comentari de: Jomont a gener 25, 2023 | 09:38
    Jomont gener 25, 2023 | 09:38
    Escolta "Evidències" Això que vol dir que les mostres biològiques "semen" suposo d'Alves a la roba i al lavabo, també té accés tothom? O tenim que dubtar sempre del que diu la víctima sobre tot si és dona oi? No dic que sigui culpable però si ho és a la presó sigui qui sigui, basta ja de defensar als agressors i victimizar-los, els que feu aquest comentaris no teniu, mares, germanes, dones o filles? Penseu en que passaria, si sigues alguna d'aquestes persones del vostre entorn la agredida?

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa