Món Esport
Surt a la llum la darrera declaració de Dani Alves
  • CA

El procés judicial al qual s’està enfrontant Dani Alves continua donant molt de si i aquest dissabte 29 d’abril s’ha donat a conèixer la quarta declaració que el futbolista ha fet aquest passat 17 d’abril davant la jutgessa per una presumpta violació que pesa en contra seva. Aquesta vegada, per reconèixer que sí que van existir relacions sexuals, però volent deixar clar que van ser consentides. A més, el futbolista ha declarat per quarta vegada davant la jutgessa acompanyat del seu nou advocat, Cristóbal Martell, per primera vegada.

“Elles van venir al nostre reservat, però no vam insistir”

Novament, Alves ha demanat sortir en llibertat adduint que les imatges l’exculpen: “Aquestes noies van venir al nostre reservat, però nosaltres no vam insistir, ni el cambrer a elles”, va iniciar Alves detallant un cas que ha anat variant a mesura que s’ha anat enfrontant a un judici, canviant de versió diverses vegades. “Vaig notar la seva bona disposició per la manera com ballava, com s’acostava a mi, com intercanviàvem posicions”, ha continuat Alves. “Li vaig dir de traslladar tot això al bany. Em va dir que sí, que no hi havia cap problema. Li vaig dir que jo anava primer i que l’esperaria a dins“, ha afegit el lateral brasiler.

Dani Alves, en una imatge d'arxiu | Europa Press
Dani Alves, en una imatge d’arxiu | Europa Press

Dos relats diferents

I a partir d’ara és quan les versions de la suposada víctima i acusat difereixen més l’una de l’altra. Segons Alves, van practicar relacions sexuals i mentre ella li feia una fel·lació, li va preguntar “dues vegades si li estava agradant” i que li va dir que sí, relata a la seva darrera declaració.

Seguidament, Alves explica que li va dir que ell sortiria primer del lavabo i que després d’uns minuts, ho fes ella. Això és el que creu que va provocar el seu enuig i que després va fer que l’acusés de violació: “Si l’hagués vist a la sortida, l’hauria parat per preguntar-li què li havia passat perquè fins aleshores tot estava bé, dins del que volíem”.



Més notícies
Mateu Lahoz, àrbitre espanyol, durant l'Argentina-Països Baixos | Europa Press
Mateu Lahoz rep una oferta provinent de l’Aràbia Saudita
Notícia: Mateu Lahoz rep una oferta provinent de l’Aràbia Saudita
Comparteix
El trasllat a l'Aràbia és la seva principal opció, tal com ha explicat l'excol·legiat Andújar Oliver
Ousmane Dembélé, jugador del FC Barcelona | Europa Press
Quan i on veure el partit del Barça contra el Betis
Notícia: Quan i on veure el partit del Barça contra el Betis
Comparteix
Els dos equips s'enfronten en el partit corresponent a la 32a jornada de Lliga
Gabriel Deck i Mathias Lessort, dos dels jugadors sancionats de Reial Madrid i Partizan | Reial Madrid
Les vergonyoses conseqüències de la baralla protagonitzada pel Reial Madrid
Notícia: Les vergonyoses conseqüències de la baralla protagonitzada pel Reial Madrid
Comparteix
L'Eurolliga ha anunciat les insuficients sancions als jugadors de Reial Madrid i Partizan després de protagonitzar una lamentable batalla campal
Xavi Hernández, entrenador del FC Barcelona | FC Barcelona
Xavi passa pàgina i torna a donar valor a la feina feta fins ara
Notícia: Xavi passa pàgina i torna a donar valor a la feina feta fins ara
Comparteix
El tècnic egarenc vol que l'equip torni a mostrar "el seu model de joc" després de la trista actuació al camp del Rayo Vallecano

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa