Món Esport
Mateu Lahoz rep una oferta provinent de l’Aràbia Saudita

Mateu Lahoz ja prepara el seu adeu al futbol espanyol. Un pas al costat en el qual juga un paper fonamental l’Aràbia Saudita, destí exòtic on podria continuar el seu recorregut professional. Concretament, el polèmic i reconegut col·legiat valencià compta amb diverses opcions sobre la taula, però el trasllat a l’Orient Mitjà seria el seu pla ara com ara. Així ho detalla la informació publicada recentment per l’excol·legiat Andújar Oliver, que ha explicat l’oportunitat que té Lahoz per emprendre una exòtica aventura als seus 46 anys amb la possibilitat de convertir-se en president dels àrbitres del país asiàtic en cas de no ser renovat pel Comitè Tècnic d’Àrbitres (CTA).

Mateu i Del Cerro Grande pengen el xiulet

Mateu Lahoz i Del Cerro Grande es retiraran i deixaran vacants les seves respectives llicències com a àrbitres internacionals a finals de la present temporada. El CTA, amb Medina Cantalejo al capdavant, té clar el nom d’un dels professionals que promocionarà per agafar el seu testimoni en competicions UEFA i FIFA: Alberola Rojas. Per tant, la fi de les trajectòries del valencià i del madrileny obriran la porta de la internacionalitat al jove àrbitre de només 32 anys.

Del Cerro Grande i Mateu Lahoz, en una imatge d'arxiu | Europa Press
Del Cerro Grande i Mateu Lahoz, en una imatge d’arxiu | Europa Press

L’àrbitre que més cobra

Des de l’1 de setembre de 2020 els àrbitres espanyols són considerats com a professionals. Aquesta es tracta d’una llarga reivindicació que va venir acompanyada d’un increment de sou important; el més alt d’Europa. I parlant concretament sobre Mateu Lahoz, aquest es tracta del col·legiat que més diners ha guanyat el passat 2022, amb una xifra que ha rondat els 335.000 €, inclòs el Mundial.

Crida l’atenció que el col·legiat de la Premier League anglesa, competició que va realment per davant quant a estabilitat financera, cobri menys que el de la Lliga. De fet, a Anglaterra el sou mensual és d’uns 8.500 €, pels 2.200 € per partit que dirigeixen. De mitjana, el salari anual és d’uns 110.000 €, tot i que alguns ho superen amb escreix fins a superar els 200.000 € per la seva condició d’estrella’. Així doncs, els millors cobren més pels drets d’imatge i pel simple fet de ser reconeguts internacionalment.



Més notícies
Mateu Lahoz mostra una targeta groga i una targeta vermella | Europa Press
Quant cobra un àrbitre de Primera? A quina lliga cobren més?
Notícia: Quant cobra un àrbitre de Primera? A quina lliga cobren més?
Comparteix
Darrerament, els àrbitres estan en boca de tothom. Quant cobra un àrbitre de la Primera Divisió? A quina lliga europea tenen el sou més alt?
Ousmane Dembélé, jugador del FC Barcelona | Europa Press
Quan i on veure el partit del Barça contra el Betis
Notícia: Quan i on veure el partit del Barça contra el Betis
Comparteix
Els dos equips s'enfronten en el partit corresponent a la 32a jornada de Lliga
Nikola Mirotic i Jan Vesely, jugadors del Barça | FC Barcelona
Segona victòria del Barça que s’apropa a la ‘final four’ (89-81)
Notícia: Segona victòria del Barça que s’apropa a la ‘final four’ (89-81)
Comparteix
Els blaugranes han derrotat el Zalgiris en el segon partit dels quarts de final de l'Eurolliga i han col·locat el 2-0 a l'eliminatòria
Gabriel Deck i Mathias Lessort, dos dels jugadors sancionats de Reial Madrid i Partizan | Reial Madrid
Les vergonyoses conseqüències de la baralla protagonitzada pel Reial Madrid
Notícia: Les vergonyoses conseqüències de la baralla protagonitzada pel Reial Madrid
Comparteix
L'Eurolliga ha anunciat les insuficients sancions als jugadors de Reial Madrid i Partizan després de protagonitzar una lamentable batalla campal

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa