Món Esport
Xavi passa pàgina i torna a donar valor a la feina feta fins ara

L’entrenador del Futbol Club Barcelona, Xavi Hernández, ha comparegut davant els mitjans en la prèvia del partit contra el Reial Betis, que es disputarà aquest dissabte 29 d’abril al Camp Nou. Després de la trista imatge que va mostrar en la derrota davant el Rayo Vallecano, l’equip té una oportunitat de “reaccionar i recuperar sensacions”. A més, podrà comptar amb la boníssima notícia de la tornada d’Ousmane Dembélé i Andreas Christensen, ambdós ja recuperats de les seves respectives lesions. Respecte a l’extrem francès, fa tres mesos que no juga, i per fi ha tornat a entrar en una convocatòria. Sobre l’absència del jugador més desequilibrant de l’equip, el de Terrassa ha lamentat que “la lesió s’ha allargat més del que voldríem, era en un lloc més difícil de cicatritzar. L’hem trobat molt a faltar”. A més, ha llançat una curiosa enquesta: “Pregunteu als laterals de la Lliga a qui prefereixen defensar si a ell o a un altre”. Elogis de Xavi cap a un Dembélé a qui considera “diferencial”.

Xavi dona valor a aquesta Lliga

Més enllà de què la lliga estigui sentenciada de forma virtual quan només falten set jornades, l’equip està obligat a apujar el nivell mostrat en els darrers partits. A més, tal com afirma Xavi, a Vallecas els hi va “sortir el pitjor partit de la temporada”. És per això que, un exigent Xavi no vol que es torni a repetir la sensació que van donar els seus jugadors: “Hem de ser més constants i dominadors, i que es vegi el nostre model de joc”. A més, ha remarcat la situació actual de l’equip (líder de la Lliga i a onze punts del Reial Madrid): “S’ha de valorar aquesta Lliga. No entenc que es digui que s’està fent llarga, jo m’ho estic passant bé. Veig la classificació i estic feliç”. Xavi també ha valorat que els aficionats hauran d’anar a Montjuïc, a causa de les obres al Camp Nou per l’Espai Barça: “Pot ser que hi hagi menys socis i abonats, però quan hem anat a Miami, als Emirats Àrabs… el camp estava ple. Hem de generar il·lusió perquè la gent hi vagi”.

Xavi Hernández, durant una roda de premsa | @fcbarcelona
Xavi Hernández, durant una roda de premsa | @fcbarcelona

En el duel, davant tindrà a un Betis que no està en el seu millor moment, però que sempre posa en complicacions als blaugranes. “El Betis té molt clar al que juga. Físicament són molt forts i tenen qualitat tècnica”, ha expressat el tècnic. De l’equip andalús, Xavi ha destacat la figura de Joaquín Sánchez, que es retirarà a final de temporada i al qual admira per la seva personalitat: “Em quedo amb la persona, és una persona alegre. Ha sigut extraordinari”. A més ha dit que “sempre he pensat que podria haver jugat al Barça”.



Més notícies
Ousmane Dembélé, durant un entrenament | FC Barcelona
La llista de Xavi compta amb la notícia més esperada dels últims tres mesos
Notícia: La llista de Xavi compta amb la notícia més esperada dels últims tres mesos
Comparteix
Dembélé ha rebut l'alta mèdica i podrà tornar a jugar després que ho fes per últim cop a finals de gener
Gabriel Deck i Mathias Lessort, dos dels jugadors sancionats de Reial Madrid i Partizan | Reial Madrid
Les vergonyoses conseqüències de la baralla protagonitzada pel Reial Madrid
Notícia: Les vergonyoses conseqüències de la baralla protagonitzada pel Reial Madrid
Comparteix
L'Eurolliga ha anunciat les insuficients sancions als jugadors de Reial Madrid i Partizan després de protagonitzar una lamentable batalla campal
Javier Tebas, president de LaLiga | Europa Press
Tebas recupera la seva postura més dura contra el Barça
Notícia: Tebas recupera la seva postura més dura contra el Barça
Comparteix
Ha tornat a atacar el club blaugrana pel cas Negreira i ha posat en dubte el possible fitxatge de Messi
Aitana Bonmatí, després de classificar-se per a la final de la Champions | FC Barcelona
Les paraules d’Aitana que han posat la pell de gallina a tots els culers
Notícia: Les paraules d’Aitana que han posat la pell de gallina a tots els culers
Comparteix
La migcampista catalana ha promès que el Barça tornarà a guanyar la Champions

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa