Món Esport
Impactants declaracions de Cristiano Ronaldo sobre la mort del seu fill

El futbolista portuguès Cristiano Ronaldo, actual jugador del Manchester United, ha parlat sobre la mort del seu fill nounat el passat mes d’abril en una entrevista a Talk TV amb el periodista anglès Piers Morgan que s’emetrà durant les pròximes hores. El relat del davanter de Madeira ha estat molt colpidor, ja que mai no s’havia pronunciat gaire respecte a aquest tema i les seves declaracions han estat molt impactants. Hi ha una frase en concret que està apareixent a la portada de molts mitjans de comunicació britànics, ja que Cristiano ha revelat el següent: “Guardo les cendres del nostre petit àngel i parlo amb ell tota l’estona”.

Cristiano Ronaldo parla obertament del dolor per la mort del seu fill

Més enllà d’aquestes paraules, el davanter portuguès ha narrat amb molt detall tots els seus sentiments després de la mort del seu fill nounat, cosa que també ha generat molt interès: “Va ser probablement el pitjor moment de la meva vida després de la mort del meu pare. Quan tens un fill, esperes que tot vagi com ha d’anar. Quan tens un problema com aquest, és difícil. Com a éssers humans que som, la Georgina i jo hem passat moments durs, perquè no podíem entendre per què ens estava passant això a nosaltres. Si t’he de ser honest, va ser molt difícil entendre què estava passant en aquell període de la nostra vida”.

A més a més, el futbolista del Manchester United també ha expressat la dificultat de patir la mort d’un fill, a la vegada que celebrava el naixement d’una filla, ja que el nadó que va morir en néixer formava part d’una parella de bessons. “Mai m’havia sentit trist i feliç a la vegada, ho he intentat parlar amb els meus amics i la meva família. No saps si plorar o somriure, no saps com reaccionar. No saps què fer, per ser sincer”. També han estat molt dures les seves paraules sobre la reacció dels seus altres quatre fills, que preguntaven “on és l’altre nen?” quan els pares van arribar a casa amb només una filla.

Cristiano Ronaldo i Georgina Rodríguez, amb quatre dels seus fills | @cristiano
Cristiano Ronaldo i Georgina Rodríguez, amb quatre dels seus fills | @cristiano

Cristiano Ronaldo ha explicat que té una capella construïda al soterrani de casa seva i que allí hi va dipositar les cendres del seu pare, que va morir l’any 2005. Amb el seu fill nounat mort ha fet el mateix i ha col·locat les seves restes al costat de les del seu progenitor. Ha estat aleshores quan ha dit que “guardo les cendres del nostre petit àngel i parlo amb ell tota l’estona”. El futbolista assegura que “parlar amb ell m’ajuda a ser millor pare, millor persona”. També ha dit que està “orgullós del missatge que em transmeten, especialment el meu fill”. Ha revelat que hi parla “cada dia” i que això fa que els senti “al meu costat”.

El davanter portuguès també està passant per un moment complicat al Manchester United

Cal recordar que el difícil moment personal que està vivint Cristiano s’ajunta amb la seva etapa futbolística més complicada. El davanter portuguès ha deixat de comptar per al seu entrenador al Manchester United, Erik ten Hag, que l’ha convertit en un jugador suplent des d’aquest inici de temporada. A més a més, ha tingut diversos enfrontaments amb ell i la situació ha escalat fins a creuar línies vermelles els darrers dies. CR7 ha arribat a dir que no té cap mena de respecte cap al seu entrenador i que el club està forçant la situació perquè marxi. Això ha fet que es doni gairebé per fet el seu adeu del Manchester United en el pròxim mercat d’hivern.

Cristiano Ronaldo, jugador del Manchester United | Europa Press
Cristiano Ronaldo, jugador del Manchester United | Europa Press


Més notícies
Cristiano Ronaldo i Georgina Rodríguez, amb quatre dels seus fills | @cristiano
Mor un dels fills nounats de Cristiano Ronaldo
Notícia: Mor un dels fills nounats de Cristiano Ronaldo
Comparteix
El futbolista portuguès i Georgina Rodríguez han comunicat la mort d'un dels seus bessons nounats
Cristiano Ronaldo, amb quatre dels seus fills i Georgina | @cristiano
Quants fills té Cristiano Ronaldo i qui són
Notícia: Quants fills té Cristiano Ronaldo i qui són
Comparteix
El futbolista portuguès ha comunicat recentment el naixement de la seva cinquena filla i la mort del seu bessó
Bruno Fernandes i Cristiano Ronaldo, jugadors del Manchester United i de la selecció portuguesa | Europa Press
La crisi de Cristiano al United li passa factura amb un company de selecció
Notícia: La crisi de Cristiano al United li passa factura amb un company de selecció
Comparteix
El 'red devil' i portuguès Bernardo Silva escenifica una possible mala relació entre tots dos en un vídeo
Cristiano Ronaldo, jugador del Manchester United | Europa Press
Creix la guerra United-Cristiano: el club li posaria una multa milionària
Notícia: Creix la guerra United-Cristiano: el club li posaria una multa milionària
Comparteix
El portuguès ha fet unes declaracions molt incendiàries, tot acusant els 'red devils' d'haver-lo traït

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa