Món Esport
Creix la guerra United-Cristiano: el club li posaria una multa milionària

Cristiano Ronaldo, jugador del Manchester United, podria rebre una multa milionària per part de l’entitat britànica. Després que hagi fet unes declaracions molt incendiàries en una entrevista, tot acusant el club d’haver-lo traït en la seva segona etapa com a red devil, i expressant que no té “respecte” pel tècnic, Erik ten Hag, els tres cops campions d’Europa li podrien posar una multa d’un milió de lliures i, per tant, de poc més d’1.130.000 euros, segons el mitjà MetroUK.

Això encara no és oficial. De moment, el Manchester United ha emès un comunicat en el qual ha expressat que prenen nota de “la cobertura mediàtica sobre una entrevista de Cristiano Ronaldo. El club pensarà la seva resposta un cop es coneguin tots els fets“. D’altra banda, per intentar calmar la situació, han afegit que “el nostre enfocament continua sent a preparar-nos per a la segona meitat de la temporada i continuar amb l’impuls, la creença i la unió que s’està construint entre els jugadors, l’entrenador, el personal i els aficionats”.

Una multa molt elevada, tenint en compte altres casos

Per tant, seria una multa molt elevada, tenint en compte altes multes que s’han posat en el futbol últimament, per part dels clubs. Per exemple, el Barça va multar Ousmane Dembélé amb un pagament de 100.000 euros, a conseqüència d’uns retards reiterats als entrenaments. Per la seva banda, el Chelsea va multar el porter basc Kepa Arrizabalaga amb 225.000 euros quan aquest es va negar a ser substituït per l’entrenador Maurizio Sarri.

Això sí: les declaracions del portuguès són un acte molt més greu que els dos casos esmentats tenint en compte els interessos d’un club. A més, és evident que Cristiano Ronaldo no tindrà cap problema a l’hora de pagar-la, però no deixa de ser una notícia cridanera, i el possible inici del final de la relació entre club i jugador.

Les declaracions que ha fet Cristiano Ronaldo

En l’entrevista de Cristiano en qüestió, i sobre el club, el cinc cops Pilota d’Or ha argumentat que “m’han intentat fer fora del club des de fa temps. L’entrenador i dues o tres persones més de la directiva no em volen aquí des de l’any passat. Em sento traït”. Després, sobre l’entrenador, ha reivindicat que no mereix cap mena de respecte, perquè ell no em respecta a mi. Si tu em respectes, jo et respecto“.

Erik ten Hag, entrenador del Manchester United, i Cristiano Ronaldo, jugador | Europa Press
Erik ten Hag, entrenador del Manchester United, i Cristiano Ronaldo, jugador | Europa Press

Cristiano també s’ha referit a dues llegendes del United: l’exjugador Wayne Rooney i l’exentrenador Alex Ferguson. Sobre el primer, amb qui va compartir vestuari, ha dit que “no sé per què em critica tant. Potser perquè ell està retirat i jo continuo al màxim nivell”. I a l’extècnic, que va ser qui el va dirigir totes les temporades de la seva primera etapa al club anglès, l’ha elogiat fent un nou atac al club: “Des que ell va marxar, no hi ha hagut cap evolució al club. El progrés ha estat nul”. Dos no es barallen si un no vol, diu la famosa frase. Per tant, després de les declaracions de Cristiano, si el United el multa, es podrà parlar de guerra.



Més notícies
Cristiano Ronaldo, jugador del Manchester United | Europa Press
Cristiano esclata contra el United amb unes declaracions incendiàries
Notícia: Cristiano esclata contra el United amb unes declaracions incendiàries
Comparteix
El portuguès ha carregat contra el club i l'entrenador
Cristiano Ronaldo i Karim Benzema durant un partit del Reial Madrid | Europa Press
Benzema situa Cristiano encara més al centre de la polèmica
Notícia: Benzema situa Cristiano encara més al centre de la polèmica
Comparteix
El portuguès no està en un bon moment i encara no ha feflicitat el seu excompany per la Pilota d'Or
El Barça, al sorteig de l'Europa League | UEFA
El Barça s’enfrontarà al Manchester United de Cristiano a l’Europa League
Notícia: El Barça s’enfrontarà al Manchester United de Cristiano a l’Europa League
Comparteix
Els blaugranes disputaran la ronda prèvia als vuitens de final contra els 'red devils'
Cristiano Ronaldo, jugador del Manchester United | Europa Press
Reacció sorprenent de Cristiano al càstig que ha rebut al Manchester United
Notícia: Reacció sorprenent de Cristiano al càstig que ha rebut al Manchester United
Comparteix
El davanter portuguès ha difós un missatge al seu compte d'Intagram després del comunicat del club

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa