Món Esport
Quant cobra Cristiano Ronaldo a l’Aràbia Saudita i quin és el seu salari

Cristiano Ronaldo, exjugador de l’Sporting de Lisboa, Reial Madrid i Manchester United que ha alçat fins a cinc UEFA Champions League, ha començat una nova aventura com a futbolista a la lliga professional de l’Aràbia Saudita. En aquest sentit, el davanter portuguès ha fitxat per l’Al-Nassr, equip amb el qual ha signat un contracte astronòmic que mai s’havia vist en la història del futbol. Cristiano Ronaldo s’ha convertit en el futbolista amb el millor contracte del món, cobrant una quantitat de 200 milions d’euros per temporada. A més a més, el futbolista portuguès ha firmat un contracte que té una durada de, com a mínim, tres anys, provocant que generi un total de 600 milions d’euros entre les tres pròximes temporades.

El contracte de Cristiano, molt per sobre del de Leo Messi i Kylian Mbappé

Segons la darrera actualització feta per la revista Forbes, Cristiano Ronaldo hauria superat els contractes multimilionaris dels futbolistes del París Saint-Germain: Leo Messi i Kylian Mbappé. El francès i l’argentí, juntament amb Cristiano, són, en aquests moments, els tres futbolistes que disposen d’un millor contracte amb els seus respectius clubs. En aquest sentit, Leo Messi seria el tercer futbolista que més genera amb el seu contracte, ingressant una xifra de 120 milions de dòlars per temporada. Per altra banda, Kylian Mbappé ingressa un total de 128 milions de dòlars per temporada. La suma de diners del nou contracte de Cristiano ha fet que se situï a la primera posició del rànquing fins que Cristiano ha fitxat per l’Al-Nassr.

Cristiano Ronaldo, jugador de l'Al-Nassr | Al-Nassr
Cristiano Ronaldo, jugador de l’Al-Nassr | Al-Nassr

La marxa de Cristiano del Manchester United

Una temporada i mitja després del seu estel·lar fitxatge pel Manchester United, on el portuguès es va retrobar amb l’equip amb el qual es va convertir en un dels millors futbolistes del món abans d’arribar al Reial Madrid, Cristiano s’ha vist obligat a marxar desil·lusionant tots els aficionats del United que esperaven el seu gran retorn. El futbolista va protagonitzar diversos episodis polèmics i, des de l’arribada de l’entrenador neerlandès, Erik ten Hag, a les banquetes de l’equip anglès, el portuguès va deixar de ser un jugador important per l’equip, fet que va dinamitar la seva sortida a l’Aràbia Saudita. Anteriorment, Cristiano es va oferir a diversos clubs europeus que jugaven la UEFA Champions League, però cap va mostrar interès a incorporar el jugador a conseqüència del seu baix rendiment i del seu elevat salari.



Més notícies
Cristiano Ronaldo, amb quatre dels seus fills i Georgina | @cristiano
Quants fills té Cristiano Ronaldo i qui són
Notícia: Quants fills té Cristiano Ronaldo i qui són
Comparteix
El futbolista portuguès ha comunicat recentment el naixement de la seva cinquena filla i la mort del seu bessó
Cristiano Ronaldo, amb la seva quarta Pilota d'Or | Real Madrid CF
Quantes Pilotes d’Or ha guanyat Cristiano Ronaldo
Notícia: Quantes Pilotes d’Or ha guanyat Cristiano Ronaldo
Comparteix
El jugador portuguès és el segon que més vegades ha guanyat el premi al millor futbolista del món amb un total de cinc
Andrés Iniesta i Anna Ortiz | @andresiniesta8
Quants fills té Andrés Iniesta i qui són
Notícia: Quants fills té Andrés Iniesta i qui són
Comparteix
Andrés Iniesta i Anna Ortiz tenen cinc fills i estan casats des del 2012
Leo Messi, amb els seus tres fills | @leomessi
Quants fills té Leo Messi i qui són
Notícia: Quants fills té Leo Messi i qui són
Comparteix
El futbolista argentí ha tingut tres fills amb la seva dona, Antonella Roccuzzo

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa