Món Esport
L’Inter és l’escollit per fer caure la Juventus del tron
  • CA

L’Inter de Milà s’ha convertit en el campió del scudetto, el títol que s’endú el guanyador de la Serie A, la Lliga italiana. Aquest trofeu havia estat absolutament monopolitzat per la Juventus de Torí, un equip que no el deixava escapar des del 2012, fa nou anys. Els milanesos s’han convertit en campions de forma matemàtica després de sumar els tres punts contra el Crotone i de l’empat de l’Atalanta.

Es tracta del dissetè scudetto de l’Inter de Milà. No n’aconseguien cap des de la gran ratxa que van signar entre el 2006 i el 2010, la qual només va poder trencar el Milan, per donar pas la temporada següent al domini de la Juventus. Aquest curs, però, els blanc-i-negres podrien quedar-se fins i tot fora de les places de Champions, malgrat comptar amb Cristiano Ronaldo com a estrella.

D’aquesta manera, l’Inter es converteix en el primer guanyador d’una de les cinc grans lligues europees. A la Premier League, el Manchester City de Pep Guardiola ho té a tocar, de la mateixa manera que el Bayern de Munic a Alemanya. Ara bé, a la Lliga Santander tot està obert entre Barça, Madrid, Atlètic i fins i tot Sevilla, i a la Ligue 1 francesa el Lille és líder, però el PSG el pressiona a només un punt i quan falten tres partits.

Preocupació per les celebracions

La conquesta del títol per part de l’Inter també ha deixat imatges que preocupen el govern italià. Els carrers del centre de la ciutat de Milà s’han omplert d’aficionats que han sortit a celebrar el scudetto sense distàncies de seguretat i en molts casos sense mascaretes. Malgrat tot, el país ha començat un període de desescalada i les xifres de la pandèmia avancen favorablement.



Més notícies
De Jong, jugador del Barça | Europa Press
Després dels tres punts, De Jong és la millor notícia
Notícia: Després dels tres punts, De Jong és la millor notícia
Comparteix
De nou, el migcampista ha fet un partit espectacular
Messi i Griezmann celebren un gol | Europa Press
Aferrats a la Lliga més boja de la història (2-3)
Notícia: Aferrats a la Lliga més boja de la història (2-3)
Comparteix
El Barça remunta el gol inicial del València i guanya a Mestalla per continuar viu a la lluita pel títol

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa