Món Esport
La dona d’Abidal, principal sospitosa de l’atac a Hamraoui
  • CA

L’atac a l’exfutbolista del Barça i actual jugadora del PSG Kheira Hamraoui continua generant girs de guió. La migcampista francesa va rebre cops a les cames amb una barra de ferro per parts d’uns sicaris encaputxats després d’un sopar amb les seves companyes d’equip i des d’aleshores s’ha parlat molt d’aquest cas. En un primer moment el diari L’Équipe va assegurar que es tractava d’una estratègia de la jugadora del PSG Aminata Diallo per deixar fora de combat Hamraoui i robar-li el lloc, però aquesta teoria ja ha quedat descartada. Diallo ha patit moltíssim a causa d’això i acusa la premsa francesa de llançar-la als lleons sense miraments.

D’altra banda, el nom que havia sortit a la palestra en les darreres hores era el d’Éric Abidal, qui hauria tingut una relació extramatrimonial amb Hamraoui entre el 2018 i el 2020, quan van coincidir al Barça sent ell secretari tècnic i ella futbolista. Ara, però, el diari francès Le Monde retira la lupa de l’exjugador blaugrana i la situa en la seva dona, Hayet Abidal. D’aquesta manera, la policia gal·la estaria treballant amb la hipòtesi d’un atac a Hamraoui ordenat per Hayet Abidal com a venjança de la suposada relació que hauria existit entre el seu marit i la migcampista.

Aquesta teoria es basa, sobretot, en el fet que els assaltadors van amenaçar Hamraoui per “dormir amb homes casats”. Posteriorment, la policia hauria trobat proves sobre la relació entre la jugadora i Éric Abidal després d’investigar el mòbil de la migcampista francesa. En el xip del seu telèfon s’hauria trobat el número de l’exdefensa del Barça i, a més a més, Hamraoui li hauria trucat hores després de l’atac. A més a més, la mateixa Diallo hauria assegurat que Hayet ja va amenaçar Hamraoui ara fa dos anys. De moment se sap que Éric Abidal hauria de comparèixer davant de la justícia i, molt probablement, també ho haurà de fer la seva dona, Hayet Abidal.



Més notícies
Messi somriu durant el seu comiat amb el Barça | Europa Press
El greu error a la web de Messi que encara el vincula amb el Barça
Notícia: El greu error a la web de Messi que encara el vincula amb el Barça
Comparteix
La descripció de la seva pàgina oficial parla d'ell com a jugador del Futbol Club Barcelona
Joan Laporta, president del Barça | FC Barcelona
El Barça vol repetir l’operació Alves amb dos jugadors de la Premier
Notícia: El Barça vol repetir l’operació Alves amb dos jugadors de la Premier
Comparteix
El club blaugrana estaria interessat en Raheem Sterling i César Azpilicueta

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa