Món Esport
El Barça vol repetir l’operació Alves amb dos jugadors de la Premier
  • CA

El Barça ha fet un canvi radical en la seva política de fitxatges a causa de la seva complicada situació econòmica. La directiva blaugrana tan sols està apostant per jugadors que arribin lliures o a un preu molt baix. A més, demana a les seves incorporacions un esforç econòmic a l’hora de negociar el seu salari. Bona prova d’això és el darrer fitxatge que ha fet l’entitat culer, Dani Alves. El brasiler ha fitxat sense cap cost perquè es trobava sense equip des del setembre i serà el pitjor pagat de la plantilla.

L’operació del Barça amb el lateral dret ha estat tan profitosa pels interessos de totes dues parts que el club blaugrana voldria repetir-la amb altres dos jugadors. És a dir, la directiva culer busca jugadors que arribin sense cap cost i tinguin tantes ganes de jugar al Barça que estiguin disposats a acceptar a una rebaixa del seu sou.

El primer d’ells és el futbolista del Manchester City Raheem Sterling. Diversos mitjans asseguren des de fa setmanes que el Barça està molt interessat a incorporar aquest extrem. A més, el jugador veuria amb molt bons ulls l’operació perquè no compta amb gaires minuts a l’equip de Pep Guardiola. Però el davanter anglès no acaba contracte fins al 2023 i té una fitxa de 18 milions d’euros bruts anuals.

L’única fórmula que tindria el Barça per poder incorporar aquest jugador a l’hivern sense cap cost és una cessió sense opció de compra. Si el davanter arribés al gener, el club blaugrana tan sols hauria d’assumir la meitat de la seva fitxa, que són nou milions. Tot i això, la directiva culer demanaria un esforç al jugador perquè si li haguessin de pagar aquesta quantitat superarien el límit salarial. Per tant, l’operació podria ser més difícil del que sembla.

L’altre jugador en què el Barça estaria interessat és el capità del Chelsea César Azpilicueta. ESPN assegura que el club català segueix de ben a prop defensa, que acaba contracte l’any vinent. Si la directiva blaugrana aconseguís convèncer al jugador, podria arribar gratis, però no serà una tasca fàcil. Azpilicueta acaba de guanyar la Champions League amb el Chelsea i ell mateix va aixecar el trofeu. El defensa ha perdut una mica de protagonisme en l’alineació durant l’últim mes, però ESPN assegura que el club anglès vol oferir-li una renovació.

Per tant, el Barça tindria complicat convèncer el futbolista en l’aspecte esportiu i l’econòmic. El poder adquisitiu del Chelsea va quedar demostrat el passat mercat d’estiu quan van fitxar Romelu Lukaku per 115 milions d’euros. L’atractiu més important que podria fer a Azpilicueta fitxar pel Barça és que jugaria amb companys de la selecció espanyola com Busquets, Jordi Alba, Gavi, Pedri o Ansu Fati. A més, estaria entrenat per un excompany seu com Xavi Hernández. Tenint en compte tots aquests aspectes, és segur que tampoc serà una operació fàcil.



Més notícies
Jordi Alba i Dani Alves, jugadors del Barça | FC Barcelona
Alves serà el jugador pitjor pagat del Barça
Notícia: Alves serà el jugador pitjor pagat del Barça
Comparteix
El brasiler tindrà el salari fix més baix de la plantilla, però podrà optar a algunes variables
Abidal, en una roda de premsa | Europa Press
Abidal, acusat de ser l’autor de l’agressió a Hamraoui
Notícia: Abidal, acusat de ser l’autor de l’agressió a Hamraoui
Comparteix
L'exfutbolista del Barça hauria mantingut una relació amorosa amb Hamraoui entre 2018 i 2020

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa