Món Esport
Abidal, acusat de ser l’autor de l’agressió a Hamraoui
  • CA

L’exfutbolista i exdirector esportiu del Barça, Eric Abidal podria estar implicat en l’agressió contra l’exjugadora blaugrana Keira Hamraoui. La futbolista, que ara juga al PSG, va ser assaltada a París la setmana passada per uns encaputxats que van colpejar-li les cames amb una barra de ferro. La primera hipòtesi policial va ser que l’organitzadora d’aquesta agressió havia estat Aminata Diallo, companya de Hamraoui que estava amb ella al moment de l’agressió. La policia considerava que Diallo volia lesionar la seva companya per tenir menys competència per ser titular.

Aminata Diallo va ser detinguda, però va quedar en llibertat després que la seva declaració i la de Keira Hamraoui plantegessin un nou escenari a la policia. Totes dues van assegurar que un dels assaltants va pronunciar les paraules “home casat”. A més, la policia va descobrir que quatre jugadores del PSG havien rebut una trucada per part de l’exparella de Hamraoui en què ell assegurava que es venjaria de la futbolista. Aquests dos fets van suposar un gir en la investigació i que el principal sospitós passés a ser l’exparella de la jugadora.

Doncs, l’antiga parella de Keira Hamraoui que hauria organitzat l’assalt a la futbolista del PSG podria ser Éric Abidal segons el diari Le Monde. Aquest mitjà assegura que la policia hauria trobat al xip del telèfon de la jugadora el nom d’Abidal. Tots dos podrien haver mantingut una relació amorosa entre el 2018 i el 2020, quan la migcampista jugava al Barça i el francès era el director esportiu del club blaugrana. Le Monde explica que la policia treballa amb la hipòtesi que Abidal va organitzar l’assalt per venjar-se de la futbolista del PSG. El mateix diari francès afirma que Abidal compareixerà en el procés judicial d’aquest cas per donar la seva visió dels fets.



Més notícies
Cristiano Ronaldo jugant amb la selecció de Portugal | Europa Press
Cristiano Ronaldo paga la derrota de Portugal amb el seu entrenador
Notícia: Cristiano Ronaldo paga la derrota de Portugal amb el seu entrenador
Comparteix
El davanter va fer diversos escarafalls davant el seleccionador portuguès després de perdre un partit clau davant Sèrbia
Aminata Diallo, jugadora del PSG | Europa Press
Diallo podria no tenir res a veure en l’agressió a Hamraoui
Notícia: Diallo podria no tenir res a veure en l’agressió a Hamraoui
Comparteix
Les declaracions de les dues futbolistes haurien fet canviar la hipòtesi policial

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Pilili a novembre 16, 2021 | 08:45
    Pilili novembre 16, 2021 | 08:45
    Déu nido si tot això és veritat
  2. Icona del comentari de: Doctor Strangelove a novembre 16, 2021 | 11:02
    Doctor Strangelove novembre 16, 2021 | 11:02
    Aquest cas sembla que el porti l'inspector Clouseau! Doc.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa