Món Esport
Cristiano Ronaldo paga la derrota de Portugal amb el seu entrenador
  • CA

La darrera jornada de la fase de classificació per al Mundial 2022 ha deixat una gran sorpresa. La selecció portuguesa s’haurà de jugar el seu bitllet a la Copa del Món a la repesca. L’equip portuguès tan sols necessitava un empat contra Sèrbia per certificar la seva classificació. El partit va començar molt bé pels seus interessos, ja que Renato Sanches va avançar els locals al segon minut de joc. Però tot es va torçar pels portuguesos.

Tadic va igualar el duel al minut 33 i els nervis van començar a sobrevolar l’estadi da Luz perquè un altre gol de Sèrbia condemnava Portugal a jugar la repesca. Doncs el gol que classificava per al Mundial a l’equip visitant va arribar al minut 90 per mitjà de Mitrovic. Sens dubte, aquest fet va suposar una gran sorpresa perquè Portugal era molt més favorita que Sèrbia. Bona prova d’això és que l’equip serbi no es va classificar per la passada Eurocopa.

L’estadi Da Luz va quedar glaçat i la frustració era palesa entre els jugadors de Portugal. El capità de l’equip, Cristiano Ronaldo, era segurament qui més empipat estava per la derrota de la seva selecció i va pagar la seva empipada amb l’entrenador portuguès, Fernando Santos. El tècnic es va apropar a saludar al davanter just després del partit i Ronaldo va reaccionar amb diversos gestos i escarafalls. Aquesta resposta per part del futbolista fa pensar que atorga bona part de la culpa de la desfeta a Fernando Santos. Les imatges van ser captades pel canal de televisió TNT.

La premsa portuguesa s’ha mostrat molt dura amb els jugadors de la seva selecció després de no classificar-se al Mundial de manera directa. Els mitjans de Portugal qualifiquen de vergonya la derrota de l’equip de Fernando Santos contra Sèrbia i consideren que el conjunt portuguès va rebre un càstig molt merescut.



Més notícies
Sarunas Jasikevicius, exentrenador del Barça | FC Barcelona
Brutal estripada de Jasikevicius contra els jugadors del Barça
Notícia: Brutal estripada de Jasikevicius contra els jugadors del Barça
Comparteix
El tècnic blaugrana ha acusat als seus jugadors d'excés de relaxació i manca de professionalitat
Janne Andersson, entrenador de Suècia | Europa Press
L’entrenador de Suècia torna a carregar contra Espanya
Notícia: L’entrenador de Suècia torna a carregar contra Espanya
Comparteix
Janne Andersson ha mostrat el seu malestar després que l'afició espanyola xiulés l'himne suec

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa