Món Esport
Alves serà el jugador pitjor pagat del Barça
  • CA
agraph -->

Dani Alves ja s’està entrenant amb el primer equip del Barça després de fitxar pel club blaugrana la passada setmana. El futbolista no podrà jugar fins al mes de setembre, però tant ell mateix, com l’entrenador i la junta directiva han considerat oportú que s’incorpori com abans millor al primer equip per tal d’adaptar-se a l’estil de joc de Xavi Hernández i al nivell físic de la resta de l’equip. El brasiler es va desvincular del Sao Paulo el passat mes de setembre. Des de llavors, el defensa s’havia ofert al Barcelona en diverses ocasions, però la directiva culer no ha decidit escometre aquest fitxatge fins que ha rebut el vistiplau de l’actual tècnic.

La predisposició del lateral a fitxar pel club blaugrana ha facilitat molt les negociacions de les seves condicions contractuals. Tant és així que Dani Alves serà el jugador amb el salari fix més baix de la plantilla segons el diari Sport. Aquest mitjà assegura que el president del Barça, Joan Laporta, ha demanat al defensa el mateix esforç de rebaixar-se el sou que van fer Eric García, Memphis o Agüero davant la situació econòmica del club. No obstant això, Alves tindria accés a una sèrie de primes si aconsegueix algun títol durant la seva segona etapa com a culer.

El diari Sport també assegura que Alves volia signar un contracte amb una durada d’un any natural. El brasiler té en ment arribar a jugar el Mundial 2022, que es disputarà al novembre de l’any vinent. Per tant, volia assegurar-se de formar part d’un equip important per tenir possibilitats de disputar la Copa del Món. No obstant això, el lateral va acabar acceptant la proposta del Barça i va acordar amb el club tornar a parlar sobre la seva continuïtat al club un cop finalitzi la temporada.



Més notícies
Abidal, en una roda de premsa | Europa Press
Abidal, acusat de ser l’autor de l’agressió a Hamraoui
Notícia: Abidal, acusat de ser l’autor de l’agressió a Hamraoui
Comparteix
L'exfutbolista del Barça hauria mantingut una relació amorosa amb Hamraoui entre 2018 i 2020
Sarunas Jasikevicius, exentrenador del Barça | FC Barcelona
Brutal estripada de Jasikevicius contra els jugadors del Barça
Notícia: Brutal estripada de Jasikevicius contra els jugadors del Barça
Comparteix
El tècnic blaugrana ha acusat als seus jugadors d'excés de relaxació i manca de professionalitat

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa